Dubaili Mashreq hangi Türk bankasına talip oldu?

Dubaili Mashreq hangi Türk bankasına talip oldu?

Dünyanın en zengin Arap işadamlarından olan Dubaili banka Mashreq'in CEO Abdul Aziz Al Ghurair'de Türkiye ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Dubaili Mashreq hangi Türk bankasına talip oldu?
16px
24px
18.09.2014 08:34
ABONE OLgoogle
Türkiye'deki bankalara yabancı yatırımcı ilgisi sürüyor. Son olarak dünyanın en zengin Arap işadamlarından olan Dubaili banka Mashreq'in CEO Abdul Aziz Al Ghurair'de Türkiye ile ilgili açıklamalarda  bulundu.

Reuters'a konuşan Abdül Aziz el Ghurair, kontrol hisselerine sahip olmak kaydıyla Türkiye'de ve Mısır'da satın almalara açık olduklarını söyledi.

5.3 milyar dolar piyasa değerine sahip Mashreq Bank 24.5 milyar dolar aktif büyüklüğü ile Dubai'nin üçüncü en büyük bankası konumunda.

Bankanın Şekerbank'a talip olduğu haberleri haziran ayında basına yansımıştı. Ancak konuyla ilgili olarak Haberturk.com'a konuşan Şekerbank yetkilileri, şu anda herhangi bir ortaklık görüşmesinin yapılmadığını ve bu tür haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde