Doğuş’tan hem sanata hem yemeğe yatırım

Doğuş’tan hem sanata hem yemeğe yatırım

Laukien’in rüyasını gerçekleştirip, küresel bir yolculuğa çıkarmak için bulduğu ortak ise bir Türk iş adamı.

Doğuş’tan hem sanata hem yemeğe yatırım
16px
24px
02.10.2017 05:31
ABONE OLgoogle

“Amacım Boston merkezli küresel bir marka olmaktı…”

Bu sözler ABD’nin kuzey batısındaki Boston şehrinin en dikkat çeken restoranlarından Liquid Art House’un kurucusu Ruta Laukien’e ait. Tarihi Boston Gas Company’nin asırlık binasında 2014’te açılan Liquid Art House’ı diğerlerinden ayıran ise içinin gerçek bir sanat müzesine benzemesi. “Fazlaca sanat, bolca yemek” imkanı sunan bu restoranın sahibi Laukien, “Şimdi bu rüyayı gerçeğe dönüştürmek için ortak bulduk” diyerek işletmesini birkaç haftalığına tadilata almış.

Laukien’in rüyasını gerçekleştirip, küresel bir yolculuğa çıkarmak için bulduğu ortak ise bir Türk iş adamı. Bu konuda oldukça deneyimli bir isim aslında. Tuzlama hareketiyle bir anda dünyanın yakından tanıdığı, ünlülerin uğrak mekanı olan ve Dubai’nin ardından Miami, Doha, New York, Londra gibi şehirlerde şube açmaya hazırlanan Nusr-Et’in ortağı Doğuş Holding’in patronu Ferit Şahenk…

ABD’deki varlığını güçlendirecek

Doğuş, Laukien’in bu ‘rüyasını’ holdinge ait Doğuş Restaurant Entertainment and Management (D.ream) aracılığıyla gerçekleştirecek. D.ream’in CEO’su Levent Veziroğlu… Boston medyasında da yer alan haberlerde Veziroğlu, “Liquid Art House ile ortaklık kurmaktan çok memnunuz. Bu işbirliği sayesinde, deneyimimizi paylaşmaktan ve ayrıca Kuzey Amerika'daki ayak izimizi güçlendirmekten mutluluk duyuyoruz. Heyecan verici yeni projelere imza atacağımıza inanıyoruz” diyor. 

Kerem Ülker/Dünya

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde