Doğuş hisselerini sattı o sektörden çıktı

Doğuş hisselerini sattı o sektörden çıktı

Dün, "Discovery, Doğuş Grubu ile CNBC-e için görüşmeler yapıyor" haberinini ardından bugün farklı bir şirketin satış haberi geldi...

Doğuş hisselerini sattı o sektörden çıktı
16px
24px
30.01.2015 06:23
ABONE OLgoogle
Doğuş Otomotiv, Krone Doğuş Treyler'daki hisselerinin satışına dair sözleşmeyi imzaladı

Doğuş Otomotiv, Krone Doğuş Treyler Sanayi ve Ticaret AŞ'deki paylarının satışı için Fahrzeugwerk Bernard Krone GmbH ile  satış sözleşmesinin imzalandığını bildirdi.

Doğuş Otomotiv tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Krone Doğuş Treyler Sanayi ve Ticaret AŞ'nin toplam sermayesinde şirketimiz ve Doğuş Holding AŞ'nin toplamda sahibi olduğu yüzde 49 oranına karşılık gelen payların tamamının Fahrzeugwerk Bernard Krone GmbH'ye satılarak devredilmesi hususunda, anılan taraflar arasında 29 Ocak 2015 tarihli bir satış sözleşmesi imzalanmış olup, pay devir işlemi Rekabet Kurumundan gerekli iznin alınmasından sonra tamamlanacaktır.

Buna bağlı olarak, Krone markalı ürünlerin Türkiye'de satış, pazarlama ve dağıtımı konusunda şirketimizle Fahrzeugwerk Bernard Krone GmbH arasında var olan distribütörlük sözleşmesinin de karşılıklı varılan mutabakatla sonlandırılmasına karar verilmiştir."
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde