Doğuş Grubu, 12'nci Zuma'yı hangi ünlü kentte açtı?

Doğuş Grubu, 12'nci Zuma'yı hangi ünlü kentte açtı?

Garanti Bankası’ndaki yüzde 9.95’lik payını İspanyol ortağı BBVA’ya 3.3 milyar liraya satan Doğuş Grubu, yeme-içme alanında ABD’de önemli bir yatırıma imza attı.

Doğuş Grubu, 12'nci Zuma'yı hangi ünlü kentte açtı?
16px
24px
15.03.2017 05:03
ABONE OLgoogle

Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, kumarhaneleriyle ünlü Las Vegas kentine restoran açtı... Restoranın adı Şahenk’in ortak olduğu Zuma...

Bilindiği gibi Şahenk, 2012’de dünyanın farklı ülkelerinde faaliyet gösteren Zuma’nın sahibi Azumi Group’un yüzde 50’sini satın almıştı.

Şahenk, bu markayı ABD’de büyütmek için de eğlencenin merkezi Las Vegas’a odaklandı. Bu kez yanında iki gayrimenkul kralı ile birlikte...

Ferit Şahenk 4 ünlü restoran satın aldı, Kral'ı solladı

Şahenk’in ortakları Rotem Rosen ve Alex Sapir adlı iki genç girişimci. Yaklaşık 3 bin metrekarelik alanda hizmet veren Zuma Las Vegas, kentin en önemli yapılarından Cosmopolitan Hotel’de yer alıyor.

Tommy Hilfiger da açılışta

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen açılış, ABD magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı. Açılışa Doğuş Grubu’nu temsilen şirketin üst yöneticilerinden Tevfik Akdağ, Cosmopolitan CEO’su ve Başkanı William Mc- Beath, BMW, Pepsi, Monsanto gibi dünyaca ünlü şirketlerle de çalışan ünlü ressam Romero Britto, ünlü moda tasarımcısı Tommy Hilfiger ve Türk eşi Deniz Carolina Erbuğ gibi isimler katıldı.

Ferit Şahenk’ten bir yatırım daha: İşte yeni mekanı

Zuma’nın Türkiye dışında İtalya, Tayland, İngiltere, Hong Kong, Birleşik Arap Emirlikleri gibi ülkelerde 11 restoranı bulunuyor. Kerim Ülker/Dünya

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde