Dijital para biriminden bir ayda 230 milyon dolar kazanan gizemli trader..

Dijital para biriminden bir ayda 230 milyon dolar kazanan gizemli trader..

Kimliği belirsiz bir dijital para traderı, dünyanın en yaygın ikinci dijital para birimi Ethereum'dan bir ayda yüzde 413 kâr ettiğini açıkladı

Dijital para biriminden bir ayda 230 milyon dolar kazanan gizemli trader..
16px
24px
12.07.2017 20:05
ABONE OLgoogle

Yılbaşından bu yana rekor seviyelerdeki yükselişinin ardından gerilemeye başlayan dijital para birimi piyasası isimsiz bir Ethereum simsarını konuşuyor.

Bloomberg News'un haberine göre sanal cüzdan kimliğine sahip bu kullanıcı, 11 Haziran'da Instagram üzerinden yaptığı açıklamada dünyanın en yaygın ikinci para birimi Ethereum sayesinde yüzde  413 kâr elde ettiğini söyledi.

İsimsiz kullanıcı, sahip olduğu 55 milyon dolar değerindeki kripto para varlıklarını bir ay içinde 283 milyon dolara çıkardı.

42 basamaklı sanal cüzdana sahip kişi açıklamasını "Ne kadar Ethereum'a sahip olduğum ile ilgili mesajlar alıyorum. Bu para birimiyle ilgili en iyi şey tüm cüzdanlar şeffaf olması ve dünyada herkesin görebilmesi. Bu da benim varlığım" yorumuyla paylaştı.

Haziranın ortasında 3 bin dolara dayanan Bitcoin başta olmak üzere tüm kripto para birimlerinin değeri son bir ayda 100 milyar dolardan 80 milyar dolara geriledi.  

Yıla 8 dolardan başlayan Ethereum,  haziranda 400 dolar seviyesine kadar çıktı ve mevcut durumda 200'lü dolar seviyelerinden işlem görüyor. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde