Diana’nın en az 20 sevgilisi vardı

Diana’nın en az 20 sevgilisi vardı

Eski güvenlik görevlisi, Diana’nın aşk hayatını anlattı: Erkeklerin kendisine eşlik etmesini severdi. Kevin Costner’ın da arasında olduğu en az 20 sevgilisi vardı

Diana’nın en az 20 sevgilisi vardı
16px
24px
04.08.2017 05:11
ABONE OLgoogle

Kraliyet ailesinin güvenliğini sağlayan eski güvenlik şefi, Galler Prensesi Diana'nın aralarında Oscar ödüllü oyuncu Kevin Costner'ın da bulunduğu en az 20 erkek arkadaşının olduğunu ileri sürdü.

Prenses Diana'nın ölümünün üzerinden 20 yıl geçmesine rağmen hakkında çıkan sansasyonel haberler son bulmuyor. Son olarak Windsor Kalesi eski güvenlik şefi Dai Davis, Diana'nın eşi Prens Charles'den boşandıktan sonra aralarında ünlü oyuncu Kevin Costner'ın de bulunduğu en az 20 sevgilisinin olduğunu iddia etti.

Gizli konuşmaları basında: 3 haftada bir seks yapardık

İtalya'ya yayımlanan magazin dergisi Chi'ye konuşan eski güvenlik görevlisi, Costner'ın "The Bodyguard 2" filmi için Diana'ya teklif götürdüğünü ancak Diana'nın kabul etmediğini de ifade etti.

Davis röportajında, eğer Diana bu teklifi kabul etseydi, bütün büyüsünü kaybedeceğini de söyledi. Prenses Diana'nın aşk hayatını gizli kapılar ardında sürdürdüğünü anlatan Davis, "Erkeklerin kendisine eşlik etmesini severdi. Avlanmayı severdi. Çoğunlukla evli olan erkekleri takip etmeyi veya onların kendisini takip etmesini severdi" ifadelerini kullandı.

Prenses'in Kensington Sarayı'na erkek arkadaşlarını davet ettiğini aktaran eski güvenlik şefi, "İlişkilerini büyük gizlilik içerisinde yürütürlerdi. En önemli amaç, Prenses'i rahatsız bir duruma düşürmemekti" diye konuştu.

Prenses Diana, 1996 yılında Prens Charles'dan boşanmış bir yıl sonrada Mısırlı işadamı Dodi el Fayed'le Fransa'nın başkenti Paris'te geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmişti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde