Denizde büyük panik! Arabalı feribot iskeleye çarptı

Denizde büyük panik! Arabalı feribot iskeleye çarptı

Balıkesir'in Marmara İlçesi’nde GESTAŞ’a ait bir arabalı vapur, saat 06.30 sıralarında yanaşmak istediği Marmara iskelesine çarptı.

Denizde büyük panik! Arabalı feribot iskeleye çarptı
16px
24px
12.07.2017 07:50
ABONE OLgoogle

Balıkesir'in Marmara İlçesi’nde GESTAŞ’a ait bir arabalı vapur, saat 06.30 sıralarında yanaşmak istediği Marmara iskelesine çarptı.  Olayda, içerisinde yaklaşık 80 yolcu ile 15 aracın bulunduğu vapurda panik yaşandı.

Olay bu sabah Marmara Adası iskelesinde meydana geldi.’Çanakkale’ feribotu bu sabah saat 06.00’da Avşa Adası’ndan 80’e yakın yolcu ve 15 araç alıp saat 06.30 sıralarında Marmara Adası’na geldi. Buradan da araç ve yolcu almak için manevra yapan ’Çanakkale’ feribotu henüz bilinmeyen nedenle hızla iskeleye çarptı.

İskelede feribotu bekleyen araç sürücüleri ve yolcular panik halinde kaçıştı. Kazada şans eseri ölen ve yaralanan olmazken iskelede ve feribotta büyük hasar meydana geldi. Sefer iptal olurken yolcular tahliye edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Araç ve yolcu taşımacılığı yapan ’Çanakkale’ feribotu, saat 06.00’da Avşa Adası’ndan araç ve yolcularını aldıktan sonra Marmara Adası İskelesi veBalıklı İskelesi’ne de uğradıktan sonra Erdek’e gidiyordu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde