Deniz Seki'yi kapıcı polisler yakaladı

Deniz Seki'yi kapıcı polisler yakaladı

Şarkıcı Deniz Seki’nin aylar süren firardan sonra yakalanmasının ardında filmleri aratmayan senaryo çıktı.

Deniz Seki'yi kapıcı polisler yakaladı
16px
24px
18.11.2014 06:10
ABONE OLgoogle
Şarkıcı Deniz Seki’nin aylar süren firardan sonra yakalanmasının ardında filmleri aratmayan senaryo çıktı. Seki’ye ulaşmak için sevgilisini takibe alan polis, çiftin yaşadığı sitede 15 gün boyunca farklı görevlerde çalıştı.

Ünlü şarkıcı Deniz Seki’nin yakalanmasıyla ilgili detaylar ortaya çıktı. İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından her yerde aranan ünlü şarkıcı Deniz Seki’nin cep telefonu kullanmaması polisin işini oldukça zorlaştırdı.

Polis Deniz Seki’nin sevgilisi olan Faruk Salman’ı takibe aldı. Ancak Salman’ın da cep telefonu kullanmadığını belirledi. Bunun üzerine Faruk Salman fiziki olarak takibe alındı.

PARA TRAFİĞİNDEN SİTE BELİRLENDİ

 Yeni Şafak'tan Yusuf Doğan'ın haberine göre; Faruk Salman’ı fiziki olarak takibe alan Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, Salman’ın belirli aralıklarla ailesine uğrayarak para aldığını belirledi. Bu gelişme üzerine Salman fiziki olarak takibe alındı. Faruk Salman 20 gün önce Alkent 2000 sitesine girdi.

Polis bunun üzerine Deniz Seki’nin de burada olabileceği ihtimalini değerlendirmeye aldı. Deniz Seki’nin bu sitede olup olmadığı var ise hangi sitede olduğu bilgisine ulaşamayan polis ekipleri, bu sefer ilginç bir yöntemi devreye soktu.

15 GÜNLÜK SIKI TAKİP

Deniz Seki’nin hangi evde kaldığını belirlemek için 15 sivil polis 20 gün boyunca Alkent 2000 sitesinde site hizmetlisi gibi çalıştı. Polislerin 15 günlük sıkı çalışmasının ardından, Deniz Seki’nin kaldığı ev belirlendi. Sivil polislerden biri Deniz Seki’yi fiziki olarak da gördü. Yaşanan bu gelişme üzerine operasyon için hemen harekete geçildi. Deniz Seki ve sevgilisi Faruk Salman gözaltına alındı.

“Uyuşturucu ticareti yapmak” suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezası alan Seki'yi avukatı ve kardeşi cezaevinde ziyaret etti. Çıkışta konuşan şarkıcı Seki’nin kardeşi Serkan Seki, ‘’Ablamla görüşemedik. Görüş günü değil zaten’’ dedi
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde