Demet Şener, İbrahim Kutluay'dan kaç milyon tazminat istiyor?

Demet Şener, İbrahim Kutluay'dan kaç milyon tazminat istiyor?

Şu sıralar ‘Stil Avcıları’ isimli moda programıyla ekranda boy gösteren Demet Şener; yeni programı, sancılı boşanma süreci ve özel hayatıyla ilgili ilk kez bu kadar açık konuştu.

Demet Şener, İbrahim Kutluay'dan kaç milyon tazminat istiyor?
16px
24px
12.11.2017 08:05
ABONE OLgoogle

Demet Şener, kendisini aldattığı için İbrahim Kutluay’dan dördü manevi, dördü de maddi olmak üzere toplam 8 milyon lira tazminat istediğini açıkladı.

Pek çok kişi Demet Şener'in 11 yıllık eşi İbrahim Kutluay'a açtığı boşanma davasını, talep ettiği tazminat miktarını ve şu anki duygularını merak ediyor. 16 Kasım'da İbrahim Kutluay'a açtığı boşanma davasının ilk duruşmasına çıkacak olan Demet Şener, yeni programı ve modanın yanı sıra özel hayatıyla ilgili sorulara da samimiyetle cevap verdi…

– Sinema, ekran ve podyumdan sonra seni nasıl bir yolculuk bekliyor?

Sağlık, spor ve beslenme vazgeçilmez konularım. Kadınların her zaman güçlü ve bakımlı olması gerek çünkü çoğumuz anneyiz ve çocuk yetiştiriyoruz. Güçlü olmamız şart.

– Her zaman güçlü müsün?

Yaşadığım sıkıntılarla baş edecek güce sahibim. Gücümü de kızım İrem (11) ve oğlum Ömer'den (9) alıyorum. Ailem beni böyle yetiştirdi.

– Boşanma davanın tarihi ne?

16 Kasım Perşembe günü açtığım davanın ilk duruşması yapılacak.

-Talep ettiğin tazminat miktarı merak konusu oldu. Bize bunun la ilgili en doğru bilgiyi verir misin?

Dört milyon lira maddi, dört milyon lira da manevi tazminat istiyorum.

– Her hatanın bir bedeli oluyor…

Elbette ama adaletin kestiği parmak acımaz. Ortada bir evlilik kurumu var ve Türk Medeni Kanunu ortada, net. Eğer taraflardan biri zina yapıyorsa, bununla ilgili cezayı ben değil Türk Adaleti belirleyecek. Bu sırada çocukların sayısı ve birlikte yaşanan evlilik yılları da göz önünde bulundurulacak. 16 yılımı verdim ben İbrahim'e; iki tane pırlanta gibi çocuk verdim. Çocuklarımın geleceğini düşünmek zorundayım.

– Ezilen, aldatılan kadınların Demet Şener'i örnek alarak dik durmaya çalıştıklarını biliyor musun?

Bu konuda çok mesaj alıyorum. Sokakta yürürken bile yanıma gelip bana sarılıyorlar ve “Her zaman senin yanındayız” diyorlar. Yaptığım fedakarlığı herkes biliyor; ben fedakarlığımın karşılığı olarak para istemiyorum. Benim fedakarlığımın karşılığı sadakatti ama o sadakat ne yazık ki bana gösterilemedi. Bu aileyi dağıtan kişinin hatası ortada ve bunun bedelini hukuk yoluyla ödeyecek.

– Bir geri dönüş, barış mümkün olamaz mı?

Asla! Asla geri dönüş olamaz. Acı ama gerçek bu. Hayatta her şey mümkündür. Ancak bu ihanetten sonra çok yanlış davrandı ve hâlâ da öyle davranmaya devam ediyor. Bence artık aklını başına alması gerek. Böyle olmamalıydı; bu olay sessiz sedasız bitirilmeliydi.

Türk Kadını zevkli ama giyinmeyi bilmiyor

Çekimleri Reşadiye'de kiralanan büyük bir villada yapılan ve hafta içi her gün FOX ekranında izleyiciyle buluşan ‘Stil Avcıları'nın sunucuları Demet Şener, Uğurkan Erez ve Hakan Akkaya ile sadece programı değil, moda da konuştuk. Bu arada Demet Şener'e, son dönemde herkesin merak ettiği boşanma davası hakkındaki ayrıntıları da sorduk.

Yüksel Şengül/Sözcü

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde