Demet Sabancı'yı Amerikadan gururlandıran ödül

Demet Sabancı'yı Amerikadan gururlandıran ödül

Mediasa Yönetim Kurulu Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan, New York Times Square Marriott Marquis Hotel düzenlenen gecede “Sosyal Sorumluluk Alanında Üstün Başarı” ödülü aldı.

Demet Sabancı'yı Amerikadan gururlandıran ödül
16px
24px
22.10.2015 11:09
ABONE OLgoogle
Mediasa Yönetim Kurulu Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan,  New York Times Square Marriott Marquis Hotel düzenlenen “Amerika’nın En Etkin Türkleri Ödül Töreni” nde “Sosyal Sorumluluk Alanında Üstün Başarı” ödülü aldı.
 
Amerika’da 2002 yılından beri yayınlanan TURKOFAMERICA dergisi tarafından  düzenlenen ödül gecesine onur konuğu olarak katılan Demet Sabancı Çetindoğan’a, kurduğu vakıflarla sosyal sorumluluk alanında gerçekleştirdiği çalışmalardan ötürü “Sosyal Sorumluluk Alanında Üstün Başarı (Excellence in Social Responsibility) ödülü verildi.
 
Böylesine değerli bir ödülü almaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Demet Sabancı Çetindoğan toplantıdaki konuşmasında, kadınlara imkan verildiğinde sosyal yaşam ve iş hayatında başaramayacakları bir şey olmadığının altını çizerek “Sosyal Sorumluluk bilinci ile gelecek kuşaklara daha yaşanası bir dünya için  yerel ve global meselelere her zaman katkıda bulunmaya çalışıyorum. Kadınların birer girişimci, politikacı, yönetici ve lider olarak desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Gerek politika gerekse iş dünyasında kadınların daha fazla yer alması halinde sorunların çözümünde çok daha iyi ve hızlı sonuçlar alınacağına inanıyorum” dedi.


 
“Amerika’nın En Etkin Türkleri Ödül Töreni”nde Demet Sabancı Çetindoğan’ın yanı sıra ödül alan diğer isimler arasında müzisyen Fahir Atakoğlu, Dr. Mehmet Öz, diabet alanında dünyanın en önemli isimleri arasında yer alan Prof. Gökhan Hotamişligil gibi isimler yer alıyor.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde