Demet Akalın ve Okan Kurt’un arasına 40 milyon TL girdi iddiası

Demet Akalın ve Okan Kurt’un arasına 40 milyon TL girdi iddiası

Demet Akalın ve eşi Okan Kurt'un arasına 40 milyon TL'lik borç girdi. İkili birbirlerini sosyal medya hesaplarında takibi bıraktı, Akalın katıldığı canlı yayında deyim yerindeyse cinnet getirdi ve "Sokakta kaldım" diye haykırdı

Demet Akalın ve Okan Kurt’un arasına 40 milyon TL girdi iddiası
16px
24px
14.08.2017 18:18
ABONE OLgoogle

2012 yılında Okan Kurt’la evlenen Demet Akalın eşinin borçları nedeniyle karşılaştıkları icradan dolayı evliliğini bitirme kararı aldığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt, iddiaya göre eski ortağı Osman Görgülü'nün kendi aleyhine açtığı 32 milyon 845 bin liralık icra takibi ile sarsıldı. İzmir 14. İcra Dairesi'nin aldığı kararla Okan Kurt'un sahibi olduğu Hadımköy'deki şirketi, taşınmazlar ve Beykoz'daki lüks evinde icra takibi yapıldı.

Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt'a icra şoku

EVLİLİĞİ İCRA MI BİTİRİYOR?

Geçtiğimiz gün eşinin borçları nedeniyle evine haciz geldiği haberleriyle gündem olan Demet Akalın ve eşi Okan Kurt’un arasına 40 milyon TL girdi. Şirkette yüzde 20 payı olan Demet Akalın’a eşi yüzünden 8 milyon TL borcu çıktı.

Demet Akalın’ın kayınpederinin mallarına tedbir konuldu

Bu yüzden birbirine giren çift sosyal medya hesaplarından da birbirini takip etmeyi bıraktı. Bütün bu gelişmelerin üzerine Kurt’un Akalan’ın Bodrum’daki konserinde bulunmaması akıllara çiftin ayrılıp ayrılmadığı sorusunu getirdi.

Şık Hayat’ın yaptığı araştırma sonucunda ayrılık iddialarının doğru olduğu ortaya çıkarken, Akalın ve Kurt, herhangi bir açıklama yapmaktan kaçındı.

Demet Akalın canlı yayında ağladı

Katıldığı bir magazin programının canlı yayını sırasında cinnet getirip ağlamaya başlayan Akalın, “Ben sokakta kaldım! O gün Berkay’a gittim çünkü 10 günlük bebeğiyle bana evini açan tek kişi Berkay Şahin’di!” açıklamasıyla şoke etti. Yayın sırasında ağlayan şarkıcı, sunuculara da avazı çıktığı kadar bağırdı.

Edda Sönmez/Sözcü

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde