Defne Samyeli dedikodulara nasıl cevap verdi?

Defne Samyeli dedikodulara nasıl cevap verdi?

Spiker Defne Samyeli, dün sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.

Defne Samyeli dedikodulara nasıl cevap verdi?
16px
24px
20.03.2014 06:56
ABONE OLgoogle
Spiker Defne Samyeli, dün sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Defne Samyeli, hakkındaki dedikodulara önce Twitter’da, daha sonra ekranlarda cevap verdi.

Dün öğle saatlerinden itibaren, sosyal medyada spiker Defne Samyeli ile iddialar dolaşmaya başladı. Dalga dalga yayılan dedikodular üzerine Samyeli, saat 21.00’de bir dizi tweet atarak ‘iddiaların asılsız olduğunu’ ve ‘bu iddiayı yayanlar hakkında hukuki işlem başlattığını duyurdu. Nişanlısı Emre Alkin de bu tweet’leri RT’ledi, yani takipçileriyle paylaştı.

İŞTE GÜNDEME GÜŞEN O İDDİALAR

Türkiye’nin önemli haber spikerlerinden Defne Samyeli ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan arasında geçtiği belirtilen iddialar sosyal medyada hızla yayılıyor. 

Twitter'da dönen iddialara göre Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Defne Samyeli arasında muta nikahı yapılmış. 

25 Mart'ta yayınlanacağı iddia edilen bomba kayıt da yine iddialara göre bu ilişkiye dair olacakmış. Türkiye’nin önemli haber sunucularından biri olan Samyeli’nin dinleme kayıtlarında isminin olması bir süre gündemde merak edilmişti. 

İstanbul doğumlu Türkiye'nin önemli haber sunucularından biri olan Defne Samyeli'nin dinleme kayıtlarında isminin olması merak konusu olmuştu. 

TÜİK İLE DAVALIK OLMUŞTU

Defne Samyeli geçtiğimiz aylarda Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) ile davalık olduğunda gündeme gelmişti. TÜİK anketine yardım edemeyeceğini söylediği için 923 lira para cezası kesilen ünlü spiker, "Evimize gelen misafire ne ikram ettik, bize maliyeti ne, nereden ne aldım ne kadar aldım tarzı birçok soru vardı. Umumi tuvalete giderken ne kadar para harcadığımız bile soruluyordu" demişti.
 
DİNLENEN İSİMLER ARASINDAYDI

Samyeli’nin ismi, Selam Terör Örgütü soruşturması kapsamında dinlendiği iddia edilen binlerce kişilik listede de geçmişti.



Defne Samyeli ve Emre Alkin yaz aylarında evlilik planları yapıyor.

DEFNE SAMYELİ KİMDİR

Türkiye Defne Samyeli’ni, 1991 yılında katıldığı güzellik yarışmasında üçüncü olduğunda tanıdı. Kanal D ve Show TV’de uzun yıllar haber spikerliği yapan, atv ve a Haber’e programlar hazırlayan Samyeli (42), mimar Eren Talu ile olaylı bir şekilde boşanmıştı. Son olarak Milliyet’te bir süre Pazar röportajları yapan Samyeli, Emre Alkin ile nişanlanmıştı.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde