Davutoğlu'nun restine Saray cephesinden yanıt

Davutoğlu'nun restine Saray cephesinden yanıt

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun AKP grup toplantısında yaptığı sert konuşmaya Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın başdanışmanı olan Mustafa Akış'tan yanıt geldi.

Davutoğlu'nun restine Saray cephesinden yanıt
16px
24px
04.05.2016 04:45
ABONE OLgoogle
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun AKP grup toplantısında yaptığı sert konuşmaya Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın başdanışmanı olan Mustafa Akış'tan yanıt geldi. Akış, Davutoğlu'nun konuştuğu saatlerde twitter'dan "Türkiye= RTE= Ak Parti" yazan bir not kağıdı paylaşarak "İster sağdan oku; ister soldan oku. Şu an durum bu" diye yazdı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu bugünkü konuşmasında, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile arasındaki derin çatlağı yazan "Pelikan dosyası"nı yazanlara da çok sert çıktmış ve "Umudunu AK Parti'ye bağlayan milyonlar merak etmesin. Nefsimi ayaklar altına alırım, bir faninin terk etmeyeceği düşünülen her makamı elimin tersiyle iterim ama asla bu kutlu hareketteki hiçbir dava arkadaşımın kalbini kırmam" demişti.

Başbakan Davutoğlu'ndan istifa sinyali

Konuşmasında istifa sinyalleri de veren Davutoğlu, "Gerekirse makamı ayağımın altına alırım; sanal şarlatanların oyunlarına izin vermem" ifadelerini kullanmıştı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde