Davutoğlu'nun iş dünyasına verdiği yemeğe kimler davetli?

Davutoğlu'nun iş dünyasına verdiği yemeğe kimler davetli?

Başbakan Davutoğlu bu akşam Çankaya'da işveren, işçi, memur, esnaf ve çiftçi temsilcileri ile görüşecek. İşte davetli ismler...

Davutoğlu'nun iş dünyasına verdiği yemeğe kimler davetli?
16px
24px
11.11.2015 12:59
ABONE OLgoogle
Başbakan Ahmet Davutoğlu, bugün; işveren, işçi, memur, esnaf ve çiftçi temsilcileri ile bir araya gelerek hükümet programına ilişkin önceliklerini bizzat muhataplarına soracak. Davutoğlu, asgari ücretin yükseltilmesi vergi kolaylıkları gibi bir dizi konuda bugün toplumun her kesiminin temsilcilerinin görüşlerini alacak.

Başbakan Davutoğlu, bu akşam Çankaya Köşkü'nde iş dünyası temsilcileri ile yapacağı toplantıda hükümet programı çalışmaları öncesi öncelik ve beklentilerini bizzat muhataplarına soracak.

Saat 19.00'da başlaması beklenen toplantıda muhataplara, asgari ücret, gençlere kredi, işverenlere sağlanacak vergi kolaylıkları, yeni dönemin ekonomi politikaları gibi tüm konular sorulacak ve görüşleri alınacak. Hükümet programının ekonomi konusundaki öncelikleri de bu toplantıda şekillenecek. Muhatapların yeni konuları gündeme getirmeleri halinde de yapılacak değerlendirme ile beyannamede olmasa bile bu konular programa girebilecek.

GENİŞ KATILIMLI TOPLANTI

Davutoğlu'nun bu akşam vereceği yemeğe işveren, işçi, memur, esnaf ve çiftçi temsilcileri katılacak. Edinilen bilgiye göre hükümet cephesinden yemeğe Ali Babacan, Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Faruk Çelik, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Naci Ağbal; iş dünyasından TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TİSK Başkanı Yağız Eyüboğlu, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, MÜSİAD Başkanı Nail Olpak, ASKON Başkanı Mustafa Koca, DEİK Başkanı Ömer Cihad Vardan, TÜMSİAD Başkanı Yaşar Doğan, TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran Symes, B-20 Türkiye Altyapı ve Yatırımlar Görev Gücü Başkanı Ferit Şahenk, B-20'den Melih Yurter, YASED Başkanı Ahmet Erdem, Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aydın, Katılım Bankaları Birliği Başkanı OSMAN ÇELİK, TUKONFED Başkanı Tarkan Kadıoğlu, TÜGİAD Başkanı Rahmi Çuhacı; işçi sendikalarından Türk-İş Başkanı Ergun Atalay, Hak İş Başkanı Mahmut Arslan, memurları temsilen Memur Sen Başkanı ALİ YALÇIN, Kamu-Sen Başkanı İsmail Koncuk, esnafı temsilen TESK Başkanı Bendevi Palandöken, çiftçileri temsilen Ziraat Odaları Genel Başkanı Şemsi Bayraktar katılacak. (Milliyet)
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde