‘Davutoğlu gitsin’ dedi, kendisi gitti

‘Davutoğlu gitsin’ dedi, kendisi gitti

TRT disiplin süreci başlattı, Star gazetesi de köşe yazılarına son verdi.

‘Davutoğlu gitsin’ dedi, kendisi gitti
16px
24px
22.04.2016 08:29
ABONE OLgoogle
TRT Genel Müdür Müşaviri ve Star gazetesi yazarı Nasuhi Güngör önceki gece, havuz medyasından A Haber’de katıldığı programda “Davutoğlu ile devam edilemez” dedi. TRT disiplin süreci başlattı, Star gazetesi de köşe yazılarına son verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakınlığıyla bilinen A Haber’de önceki gece yayımlanan “Toplumsal Hafıza” adlı programa katılan TRT Genel Müdür Müşaviri ve Star Gazetesi yazarı Nasuhi Güngör “Davutoğlu ile devam edilemez. AKP kendisine çıkış aramalı” dedi. Bu sözleri nedeniyle Güngör’ün Star Gazetesi’ndeki yazılarına son verildiği öğrenildi

Murat Gener’in A Haber’de sunduğu programa Cem Küçük, Serdar Arseven, Nagihan Alçı ve Nasuhi Güngör katıldı. Programın bitimine doğru konuşan Nasuhi Güngör “Açık söyleyeyim artık sayın Ahmet Davutoğlu ile bu mesele çözülemez, devam edemez. AKP kendisine başka çıkış aramalı” dedi.

AKP’ye yakın gazetecilerden birisi olarak bilinen Güngör’ün bu açıklamaları tartışma yarattı. Güngör’ün bu sözleri nedeniyle köşe yazarlığı yaptığı ve Etikhem Sancak’ın sahibi olduğu Star Gazetesi’ndeki yazılarına dün son verildiği öğrenildi.

TRT’den çıkarılacak

Geçtiğimiz aylarda TRT’deki Haber ve Spor Daire Başkanlığı görevinden alınan ve Genel Müdür Müşavirliği görevine getirilen Nasuhi Güngör’ün TRT’den de çıkarılması için harekete geçildiği belirtildi. TRT yönetiminin Nasuhi Güngör’ün canlı yayında yaptığı açıklamalar nedeniyle hakkında disiplin süreci başlattığı kaydedildi. Güngör’ün sekiz günlük sürecin ardından TRT’den çıkarılacağı söylendi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde