Cumhurbaşkanı Erdoğan nerede oturacağını açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan nerede oturacağını açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aliyev'in davetlisi olarak Azerbaycan'a gitti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan nerede oturacağını açıkladı
16px
24px
02.09.2014 15:20
ABONE OLgoogle
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan'a hareketinden önce Esenboğa Havaalanı'nda yaptığı açıklamada 25 Aralık operasyonuna yönelik takipsizlik kararını değerlendirdi.

Erdoğan, "Yargı takipsizlik kararı verdi. Takipsizlik kararına, bu konuda itirazı olanlar varsa itirazı olanlar da itirazlarını yaparlar, olay bu kadar basittir. İtirazda da kimlerin hakkı vardır, kimlerin hakkı yoktur, bunlar hukukta bellidir" dedi.

"YENİ BİNALARA TAŞINACAĞIZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir soru üzerine, "Şu anda oturduğum yer ikamet adresimdir. Henüz yeni ikamet adresim, şöyle ifade edeceğim, Sayın Cumhurbaşkanımızın (Abdullah Gül) oturduğu yerden ayrılmasıyla orada bir süre daha oturmaya devam edeceğiz. Daha sonra da inşallah yeni yapılan binalara, Cumhurbaşkanlığı olarak taşınmayı planlıyoruz. Şu andaki Cumhurbaşkanlığı Binası'na da ve aynı zamanda konutlarına da Başbakanımızın taşınmasını aramızda planlamış durumdayız" dedi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde