Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın posterleri Doha’da helikopter ile dolaştırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın posterleri Doha’da helikopter ile dolaştırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, ‘Teröre kaynak sağlıyor’ bahanesiyle ablukaya alınan Katar’a desteği sonrası Katar Halkının Türkiye’ye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan sevgisi hayranlığa dönüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın posterleri Doha’da helikopter ile dolaştırıldı
16px
24px
13.06.2017 07:32
ABONE OLgoogle

SBK Holding, Katarlı ortakları ile birlikte Katar halkının Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan sevgisine karşılık Erdoğan’ın resmini ve Katar Bayrağını başkent Doha’da helikopter ile dolaştırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, ‘Teröre kaynak sağlıyor’ bahanesiyle ablukaya alınan Katar’a desteği sonrası Katar halkının Türkiye’ye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan sevgisi hayranlığa dönüştü.

Artık Katar’da her yerde Türk bayrakları ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın posterlerini görmek mümkün. 

Ambargo sonrası market raflarının da Türkiye’den gelen gıda ürünleri ile dolduğu Katar’ın başkenti Doha’da halk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamad Al Thani'nin posterlerini yan yana araba camlarına ve iş yerlerine astılar...

Son dönemde başarılı atılımları ile adından söz ettiren SBK Holding de Katarlı ortakları ile birlikte Türkiye - Katar dostluğuna ve yerel halkın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sevgisine cevap olarak Erdoğan’ın resmini ve Katar Bayrağını başkent Doha’da helikopter ile dolaştırdı.
 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde