Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel Harekat'ta: Şehitlerimiz hiç unutulmayacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel Harekat'ta: Şehitlerimiz hiç unutulmayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz'da FETÖ/PDY darbe girişiminde uçakların hedefi olan ve 50 polisin şehit olduğu Özel Harekat Daire Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel Harekat'ta: Şehitlerimiz hiç unutulmayacak
16px
24px
29.07.2016 11:30
ABONE OLgoogle
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında bombalanan Gölbaşı'ndaki Polis Özel Harekat Daire Başkanlığı yerleşkesinde bulunan Şehitler Camisi'nde kıldı.

Erdoğan, cuma namazının ardından, 15 Temmuz'da FETÖ'nün darbe girişimi sırasında bombalanan Polis Özel Harekat Daire Başkanlığındaki bölüme geçti.

Erdoğan'a, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, İçişleri Bakanı Efkan Ala ile Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ile YAŞ üyeleri de eşlik etti.

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında bombalanan Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki Polis Özel Harekat Daire Başkanlığında 50 kişi şehit olmuştu.

ERDOĞAN: İHANETLERİYLE ANILACAK

Özel Harekat Daire Başkanlığı'nı ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamada, "Ramazan iftarında söylemiştim, 'İçimizde hainler olabilir. Bu hainler asla bizi yıldırmasın' demiştim ve nitekim bu hainler geldiler özel harekatımızı bombalamak suretiyle 50 kardeşimizin şehit olmasına vesile oldular. Ama onlar ihanetleriyle anılacak, şehitlerimiz hiç unutulmayacak. Onlar bu vatanı vatan yapanlar olarak anılacak." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü:

"İşte bir tanesi ne yazık ki Amerika'da aynı zamanda önemli bir makamda olan general veya amiral kalkıyor, 'irtibat halinde, görüşme halinde olduğumuz üst düzey komuta kademesinde olanlardan içeri alınanların olduğunu görüyorum, duyuyorum.' Bunu söylüyor. İnsan biraz sıkılır, bunun kararını vermek senin haddine mi? Sen kimsin? Bir defa haddini bileceksin, kendini bileceksin. Sen benim ülkemdeki yapılan bir darbe girişimine yönelik kalkıp, bu darbe girişimini püskürten bu devlete demokrasi adına teşekkür edeceğine tam aksine darbecilerin yanında yer alıyorsun. Zaten darbeci senin ülkende. Darbeciyi senin ülkende zaten besliyorsunuz. Benim milletimi asla inandıramazsınız."
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde