Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu referandum sıradan bir oylama değil

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu referandum sıradan bir oylama değil

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, referandum oyunu İstanbul Üsküdar'daki Saffet Çebi Ortaokulu'nda kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu referandum sıradan bir oylama değil
16px
24px
16.04.2017 11:30
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, referandum oyunu İstanbul Üsküdar'daki Saffet Çebi Ortaokulu'nda kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu referandum sıradan bir oylama değil" diye konuştu.

Erdoğan “Öncelikle bugünkü halkoylaması, bu referandum sıradan bir oylama değil. Cumhuriyet tarihinde birçok parlamenter sisteme yönelik oylamalarımız olmuştur. Bazı halkoylamaları da yaptık ama bu halkoylaması artık yeni yönetim sisteminin bir değişim tercihidir. Bu değişim tercihinde inanıyorum ki halkımız çok daha hızlı bir kalkınmanın, adeta sıçramanın yolunu açmaya karar verecektir. 2002'den bu yana 3'e katladık ama bu yeterli değil. Bugün bu tercihini yurtiçinde ve yurtdışında yapmak suretiyle Türkiye, bu akşam sandıklar açılınca inşallah tercihini yapmak suretiyle geleceğe yürüyecektir. Ben milletimin geleceğe yürüyeceğine inanıyorum” diye konuştu.

“Biz Gazi Mustafa Kemal’in muhassır medineyetler seviyesine çıkmak arzusunu yerine getiriyoruz” diyen Erdoğan, ayrıca katılımın yüksek olmasını beklediklerini ve seçim sonuçlarını İstanbul’dan takip edeceğini söyledi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde