Cumhurbaşkanı Erdoğan 14 yıl sonra ata bindi

Cumhurbaşkanı Erdoğan 14 yıl sonra ata bindi

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Erdoğan'ın at binerken fotoğraflarını paylaştı        

Cumhurbaşkanı Erdoğan 14 yıl sonra ata bindi
16px
24px
06.05.2017 13:52
ABONE OLgoogle

Başbakanlığı döneminde bindiği atın huysuzlanması sonucunda attan düşen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 yıl sonra tekrar ata bindi. Cumhurbaşkanlığı sarayı içindeki manejde atla dolaştı. Erdoğan'ın ata bindiği sırada da takım elbiseli olduğu ve yelek de giydiği görüldü.

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Mustafa Varank sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın at binerken ve at beslerken çekilmiş fotoğraflarını paylaştı.

Mustafa Varank, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğraflarını 'Recep Tayyip Erdoğan, yaradılanla dost bir yiğit lider' notuyla paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan at beslerken görülüyor..

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Varank'ın bu paylaşımı sosyal medya üzerinden onlarca beğeni ve retweet aldı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, 2008 yılında Erzurum'da katıldığı toplu açılış töreninde kendisine hediye edilen ‘Hey Dadaş' isimli ata bineceği açıklanmış ancak törene katılan Erdoğan, atı sevmekle yetinmişti.

14 YIL ÖNCE ATTAN DÜŞMÜŞTÜ

Erdoğan, 2003 yılında açılışını yapmak üzere geldiği Bayrampaşa Şehir Parkı’nda ‘Cihan’ isimli ata binmişti. Erdoğan, ata ilk iki denemenin ardından üçüncüsünde binerken, seyisin elinden kurtulan at bir anda huysuzlanmıştı.

Bir süre atın üzerinde kalmak için çaba sarf eden Erdoğan, bunu başaramayınca kum zemine düşmüştü. Erdoğan, korumaların müdahalesiyle yerden kaldırılmış ve konvoyunda bulunan Sağlık Bakanlığı’na ait Hızır Acil ekipleri tarafından tedavi edilmişti. Cihan isimli at 2007 yılında ölmüştü.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde