Çok sayıda kuruluş Sözcü için Çağlayan Adliyesi'nde

Çok sayıda kuruluş Sözcü için Çağlayan Adliyesi'nde

CHP, Türkiye Barolar Birliği ve Gazeteciler Sendikası’nın da aralarında bulunduğu çok sayıda kurum ve kuruluş Sözcü Gazetesi için Çağlayan Adliyesi'nde bir araya geldi.

Çok sayıda kuruluş Sözcü için Çağlayan Adliyesi'nde
16px
24px
26.05.2017 12:50
ABONE OLgoogle

19 Mayıs’ta Sözcü Gazetesi’ne yönelik başlatılan operasyonda gözaltına alınan Mediha Olgun, Gökmen Ulu ve Yonca Yücekaleli bugün Çağlayan Adliyesi’nde ifade verecek.

Aralarında CHP, Türkiye Barolar Birliği, Türkiye Gazeteciler Sendikası ve Atatürkçü Düşünce Derneği’nin de bulunduğu çok sayıda siyasi parti, kurum ve sivil toplum kuruluşu da Sözcü’ye destek olmak için Çağlayan Adliyesi’ne geldi.

Sözcü Gazetesi avukatı Celal Ülgen’in basın açıklaması öncesi konuşan siyasiler ve STK temsilcileri destek mesajları verdi.

GÖKMEN ULU’NUN BABASI: OĞLUMUN VE ARKADAŞLARININ ARKASINDAYIM

Gözaltındaki Sözcü Gazetesi muhabiri Gökmen Ulu’nun babası Mehmet Ulu, “Oğlumun ve arkadaşlarının arkasındayım. Biz ayaktayız. Hem de dimdik ayaktayız. Atatürkçülüğü savunmayı da daima yapacağız” dedi.

Gökmen Ulu’nun kendisi gibi gazeteci olan ağabeyi Oben Ulu da “Dimdik ayaktayız. Ona yapılan yakıştırmaları asla kabul etmiyoruz. Gazetecilik suç değildir. Sözcü susarsa Türkiye susar” diye konuştu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde