Çok konuşulmuştu! O bakanlıkta sürpriz istifa!

Çok konuşulmuştu! O bakanlıkta sürpriz istifa!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olan Fatma Betül Sayan Kaya'nın ablası Ayşe Hilal Sayan Koytak müsteşar yardımcılığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Çok konuşulmuştu! O bakanlıkta sürpriz istifa!
16px
24px
27.05.2016 15:36
ABONE OLgoogle
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olan Fatma Betül Sayan Kaya'nın ablası Ayşe Hilal Sayan Koytak müsteşar yardımcılığı görevinden istifa ettiğini açıkladı. Koytak istifa kararını 'Kardeşim bakanken etik olmaz' diyerek aldığı belirtildi.

Kabinenin tek kadın bakanı olan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın göreve geldiği gün, aynı bakanlıkta bir süredir müsteşar yardımcısı olarak çalışan ablası Ayşe Hilal Sayan Koytak görevinden istifa etti.

Koytak, istifa kararını Twitter adresinden bugün duyurdu. 

Başbakan Binali Yıldırım tarafından açıklanan yeni kabinede görev alan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın, aynı bakanlıkta müsteşar yardımcısı olarak görev yapan ablası Ayşe Hilal Sayan Koytak, ablasının bakan olduğunu öğrenir öğrenmez etik olmayacağını düşündüğü için görevinden istifa ettiği ifade edildi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde