Çinli StarTimes Türk ortak arıyor

Çinli StarTimes Türk ortak arıyor

Çin merkezli StarTımes Medya Grubu Türkiye’ye yatırıma hazırlanıyor.

Çinli StarTimes Türk ortak arıyor
16px
24px
31.05.2017 08:41
ABONE OLgoogle

AFRİKA’DA 300’ün üzerinde radyo ve televizyon kanalına içerik sağlayarak veya altyapı işletmesi olarak hizmet sunan Çin merkezli StarTımes Medya Grubu Türkiye’ye yatırıma hazırlanıyor.

Şirketin Uluslararası Pazarlama Müdürü Wang Jin, Türkiye’ye yatırım için Türk yetkililerle görüşmeler yaptıklarını söyledi. Yeni teknolojilerini Türkiye’ye getirmek istediklerini anlatan Wang Jin, “Türkiye bizim için önemli ülke. Televizyon kanallarımızda Türk dizilerine yer vererek daha fazla ülkeye ulaştırabiliriz. Türkiye’de stratejik bir ortak bakıyoruz. Bu ortağı bulduğumuz zaman yatırımı gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Şirketin 1988’den beri hizmet verdiğini anlatan Wang, şöyle devam etti: “StarTımes’in kendine ait 38 televizyon kanalı var. Afrika’da 7 spor kanalıyla hizmet veriyoruz ve 8 milyon aboneye ulaşıyoruz. Şu ana kadar 180 diziyi İngilizce, Fransızca,

Portekizce ve Swahili ve Yoruba gibi Afrika dillerinde dublajını yaptık. Bunu Türk dizileri için de yapabiliriz.”

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde