Çiller’den acil satılık kelepir otel!

Çiller’den acil satılık kelepir otel!

Eski Başbakan Tansu Çiller ve ailesinin şirketi Marsan Marmara Holding, 7 yıl önce büyük ümitlerle aldığı oteli satışa çıkardı

Çiller’den acil satılık kelepir otel!
16px
24px
01.07.2015 04:32
ABONE OLgoogle
Eski Başbakan Tansu Çiller ve ailesinin şirketi Marsan Marmara Holding’e bağlı Beyoğlu’ndaki 3 otelden biri olan “Pera Rose Oteli” satılıyor.

Gazetelere satış ilanı veren Çiller Ailesi, yaklaşık 7 yıl önce bu oteli büyük ümitlerle almıştı. Tarihi Galata Kulesi ile Taksim Meydanı’na 5 dakika yürüme mesafesinde olan 52 oda ve 110 yataktan oluşan otelin satış fiyatı ise gizli tutuluyor.

Çiller Ailesi, Tepebaşı Meşrutiyet Caddesi’nde bulunan Pera Rose Otelini aynı cadde üzerinde bulunan 2 otel ile birlikte almıştı. Pera Rose, PeraTulip ve Tulip City otelleri aileye 23 milyon dolara mal olmuştu. Holdingin yöneticisi ve Çiller’in oğlu Berk Çiller, turizm ve otel yatırımları konusunda hedeflerini 2012 yılında kamuoyuyla paylaşmış ve şunları söylemişti:

“2012’ye kadar otel sayımızı 6’ya çıkarmayı hedefliyoruz. Bu otellerin her biri için 5 milyon dolarlık yatırım yapacağız. En fazla 15 milyon dolarlık yatırım yapacağız. ’S’ statüsünde ya da 3 yıldızlı, 50-80 oda aralığındaki otellerle ilgileniyoruz. Konya’da 55 odalı aktif bir oteli aldık, İstanbul Avrupa yakasında da 2 oteli almak istiyoruz.”

Gazeteye satış ilanı verdiler

Çiller Ailesi’nin büyük umutlarla aldığı tarihi binalı otel satışa çıkarıldı. Satış gazete ilanında duyuruldu. 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde