Cihan muhabirine çirkin davranışı yapan kişi hangi ajansın sahibi çıktı?

Cihan muhabirine çirkin davranışı yapan kişi hangi ajansın sahibi çıktı?

AVEA'nın sosyal sorumluluk projesinde Cihan Haber Ajansı muhabirini itekleyerek çıkaran iletişim ajansı sahibi bakın kim çıktı?

Cihan muhabirine çirkin davranışı yapan kişi hangi ajansın sahibi çıktı?
16px
24px
22.04.2015 10:51
ABONE OLgoogle
AVEA'nın sosyal sorumluluk projesi Günışığı Projesi'nin tanıtıldığı etkinliği takip etmek için Four Seasons Otel'e giden Cihan Haber Ajansı ekibi, AVEA ve organizasyon görevlileri tarafından 'akreditasyonları olmadığı' gerekçesiyle otelden dışarı atılmıştı.

Emine Erdoğan'ın da katıldığı AVEA'nın etkinliğinde, Cihan Haber Ajansı muhabiri Hüseyin Aydın ve kameraman Mehmet Küçük önce kapı girişinde içeri alınmadı, ardından 'Cumhurbaşkanlığı özel kalemden bilgi geldi, geçiş yapabilirsiniz' denilerek içeri alındı.

Etkinliğin düzenlendiği salonda diğer basın mensuplarıyla birlikte konuşmacıları beklemeye koyulan Cihan Haber Ajansı ekibi, bir süre sonra aynı kişiler tarafından tekrar dışarı alınmak istendi.

Akreditasyonları olmadığı gerekçesiyle etkinlikten dışarı çıkarılmak istenen Cihan muhabirine yalnızca bir gazeteciden destek gelmesi de dikkatleri çekti. Hüseyin Aydın, kendilerini dışarı çıkarmaya çalışan Avea Kurumsal İletişim Müdürü Süheyla Akbulut ve Vaye İletişim Organizasyon’un sahibi Metin Gım’dan gerekçelerini ve neden böyle davrandıklarını ısrarla sormasına rağmen bir cevap alamadı.

Etkinliği organize eden Vaye İletişim'in sahibi Metin Gım, "Ben organizasyon sahibiyim, sizi davet etmedim" diyerek Hüseyin Aydın'ı itekleyek dışarı çıkartmıştı. 

Davetlilerin ve basın mensuplarının önünde Hüseyin Aydın ve Mehmet Büyük otel görevlilerinin de müdahalesiyle yaka paça dışarı çıkartılması büyük tepki çekmişti. Bu süre boyunca sarı basın kartı elinde olan Hüseyin Aydın, hiçbir gerekçe gösterilmeden etkinlikten dışarı atılmaları sonrası gözyaşlarını tutamamıştı.

Olayla ilgili CHA kameramanının çektiği görüntüler sosyal medyada büyük yankı uyandırırken konu Twitter’da da trending topic oldu.

Peki Cihan muhabirini itekleyek çıkartan Metin GIM ve Vaye İletişim kimdir, neler yapar?

Vaye İletişim; 1997 yılından bu yana prodüktörlük yapan Metin Gım tarafından 2009 yılında event ve organizasyonlar yapmak için kurulmuş bir etkinlik ajansıdır.

Şirketin tanıtım sayfasında şu bilgiler yer alıyor: 

Kurulduğu günden beri “Hayal ettiğimiz ve ettiğiniz her şeyi mümkün kılarız” sloganı altında event marketing, direct marketing, guerilla marketing, lansman, test drive, kongre, basın toplantısı, turizm seyahat, konser & festival, bayi toplantıları, motivasyon etkinlikleri, transfer, tasarım ve özel projeler yapmaktayız.

Avea Sıra Dışı Müzik Konserleri’nin yanı sıra, Avea ile BJK-GS-FB Stat ve Loca etkinlikleri, Anadolu Ajansı – 92. yıl etkinliği, Esenler Belediyesi – 3. Uluslararası Barış Ekmeği Festivali, Avea – Kalemin Dilinden Hat Sergisi, Avea – Pes 2013 Lansmanı, Anadolu Ajansı – Finans Haberleri Terminali Lansmanı, Avea – NBA Basın Lansmanı, Avea – Intouch Basın Lansmanı, Mehmetçik Vakfı & Tev – Safiye Ayla ve Zeki Müren Ses Yarışması TRT Canlı Yayını gibi etkinlikleri düzenleyen bir ajans..
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde