Chanel üçüncü mağazasını nerede açıyor?

Chanel üçüncü mağazasını nerede açıyor?

İstanbul Kadıköy ilçe sınırları içinde yer alan Cadde birbirinden ünlü marka ve mekanlara ev sahipliği yapıyor.

Chanel üçüncü mağazasını nerede açıyor?
16px
24px
23.12.2016 11:48
ABONE OLgoogle

Bağdat Caddesi, İstanbul’un en önemli alışveriş caddelerinden birisi. İstanbul Kadıköy ilçe sınırları içinde yer alan Cadde birbirinden ünlü marka ve mekanlara ev sahipliği yapıyor.

Ancak son zamanlarda Cadde’den çıkan çıkana. Aşırı yüksek kiralar nedeniyle birçok ünlü marka ya metrekare küçülttü ya da tamamen Cadde’den çıktı. Top Shop, Zara, GAP gibi markaların mağazalarını kapattığı Cadde son dönemde bu haberlerle gündeme geliyor. Bu tür haberleri sayfalarımızda da yer vermiştik.

Ancak geçen hafta bize gelen bir bilgi tam tersi yönündeydi. Dünyaca ünlü moda markası Chanel, Nişantaşı ve İstinye Park’tan sonra üçüncü mağazasını Bağdat Caddesi’nde açmaya hazırlanıyormuş. Chanel, Cadde’ye iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyormuş.

Bağdat Caddesi’nin Erenköy tarafında beş katlı bir binayı iki yıl önce 20 milyon dolara satın alan Chanel üçüncü mağazasını 2017 yılında açacakmış. Henüz tadilat aşamasındaymış. Chanel, Cadde’de Beymen’e komşu olacakmış…

Para Dergisi

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde