Cem Yılmaz pilotla yumruk yumruğa kavga etti

Cem Yılmaz pilotla yumruk yumruğa kavga etti

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın bindiği uçağın pilotuyla tekme tokat kavga ettiği iddia edildi.

Cem Yılmaz pilotla yumruk yumruğa kavga etti
16px
24px
02.10.2014 12:00
ABONE OLgoogle
"Pek Yakında" filminin galası için ekibiyle Adana'ya gitmek üzere özel uçak kiralayan Cem Yılmaz, uçağın pilotuyla yumruk yumruğa kavga etti.

Cem Yılmaz, İstanbul Kanyon'daki filminin galasından hemen sonra ekibiyle Adana'daki galaya yetişmek için Sabiha Gökçen Havalimanı'na geldi.

YUMRUKLAR KONUŞTU

İstanbul'dan Adana'ya gitmek için Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen Ünlü Komedyen Cem Yılmaz ve ekibi için iki özel jet kiralandı. Yılmaz ve ekibi 12 kişilik uçağa 15 kişi bindi. Uçağın pilotu ise maksimum kalkış ağırlığının aşması nedeniyle fazla yolcunun inmesini istedi. Cem Yılmaz, pilota tepki gösterince ortalık karıştı. 

İddiaya göre, Yılmaz, kendini bekleyen özel uçağa bindikten sonra bir sebepten dolayı uçağın pilotu ile tartıştı. Tartışma daha sonra kavgaya dönünce yumruklar konuştu.

UÇAĞI TERKETTİ

Cem Yılmaz ile pilotu ekip arkadaşları ayırdı. Uçağı terk eden Yılmaz, başka bir uçakla Adana'daki galaya gecikmeli olarak katıldı.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde