Cem Uzan, Ahmet Hakan'a yapılan saldırı için ne dedi?

Cem Uzan, Ahmet Hakan'a yapılan saldırı için ne dedi?

Cem Uzan ile Ahmet Hakan arasında Twitter üzerinden küfür, hakaret ve tehditlerin havada uçuştuğu kavga yaşanmıştı... Uzan saldırı sonrası ne dedi?

Cem Uzan, Ahmet Hakan'a yapılan saldırı için ne dedi?
16px
24px
01.10.2015 08:07
ABONE OLgoogle
Hürriyet yazarı Ahmet Hakan dün gece CNN Türk'teki 'Tarafsız Bölge' programından sonra şoförünün kullandığı otomobiliyle evine gitmek üzere ayrıldı. Hakan, Nişantaşı'ndaki evine girmek üzereyken saldırıya uğradı. 

Saldırıda yaralanan Ahmet Hakan, şoförü tarafından yakındaki Amerikan Hastanesi'ne kaldırıldı. 4 kişi tarafından darp edilen Hakan'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı açıklandı

Twitter’da büyük savaş: Hırsız, kriminal yavşak

Firari işadamı Cem Uzan ile Hürriyet yazarı Ahmet Hakan Twitter’da kapıştı, hakaretler havada uçuşmuştu.

CU: “Bak Ahmet Hakan denen pislik. Köşende bana karşı patronun Aydın’ın tetikçiliğine soyunmuşsun. Boyunu aşan işlere karışma. Bunlar belediye avantalarına benzemez hırsız.”

AH: “Sen Tayyip Erdoğan’a ‘Allah’sız’ diye bağırmıyor muydun? Ne çabuk geri vitese taktın? Yavşak pislik. Memlekete giremeyen kriminal yavşak. Paris’e kaç para kaçırdın? En sevimsiz hırsız. Seni Şanzelize’ye kadar kovalarım ve hiçbir Fransız elimden alamaz lan seni.”

Saldırı sonrası yapılan açıklama

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde