Cem Küçük’ten Akif Beki’ye: Bu topraklar senden yalakasını görmedi

Cem Küçük’ten Akif Beki’ye: Bu topraklar senden yalakasını görmedi

Star yazarı Cem Küçük Hürriyet yazarı Akif Beki'ye "Bu topraklar senden yalakasını görmedi kardeşim" diye seslendi.

Cem Küçük’ten Akif Beki’ye: Bu topraklar senden yalakasını görmedi
16px
24px
05.02.2016 15:35
ABONE OLgoogle
Geçtiğimiz hafta AKP kurucularından Bülent Arınç’ın CNN Türk’te Taha Akyol’a yaptığı “Dolmabahçe görüşmelerine” ilişkin açıklamalar sonrası AKP içerisinde başlayan kavga “köşelere” sıçradı.

Arınç’a gösterilen tepkilere karşı bir yazı kaleme alan Hürriyet yazarı Akif Beki; Bülent Arınç’ı ‘ihanet‘le suçlayan hükümete yakın isimleri ‘vodvil kahramanları’na benzetmiş ve “Siz yokken Arınç vardı” demişti.

Beki’ye yanıt Star yazarı Cem Küçük’ten geldi. Küçük, “Erdoğan’a bu hainliği yapanların başlıcası bir de utanmadan Erdoğan’ın yancılarından vodvil kahramanlarından bahsetmiş. Bu topraklar yancılık ve yalakalık konusunda senden daha ilerisini görmedi kardeşim” dedi.

Beki’ye, “Bu topraklar yancılık ve yalakalık konusunda senden daha ilerisini görmedi kardeşim” diye seslenen Küçük, şöyle devam etti: “Sen arkadan vurmanı ve ihanetini lafazanlıkla kapatamazsın. Erdoğan’ı Hz. Musa yerine koyacak ölçüde yaltaklanan kişi sadece sensin. Zaten bu tip yalakalardan sonra en büyük hainlerin çıktığını tarih bilimi bize öğretiyor. Elbette geçen yazımın son paragrafında ifade ettiğim gibi menfaat ve güç beklentisiyle Cumhurbaşkanımıza da yaltaklanmaya kalkanlar ile iktidar hesaplarıyla saçmalayanlar şüphesiz vardır ve zamanla onlar da tasfiye olacaktır.”

ESKİ YÖNETİCİLERİNE DE SERT SÖZLER

Küçük  geçtiğimiz yıl Kasım ayında Star ve Akşam gazetelerinden kovulan Mustafa Karaalioğlu, Mehmet Ocaktan ve Yusuf Ziya Cömert’in de aralarında bulunduğu gazetecileri de ‘çete’ olarak tanımlayıp “Fakat 26 Kasım 2014 ve özellikle 7 Haziran 2015 depremine kadar Tayyip Erdoğan’a yalakalık rekorunu kim kıracak diye aralarında yarışan 7’li çetenin bir anda sırf kendi çıkarları gereği Erdoğan’ı satması ve arkadan hançerlemesi hainliğin tam örneğidir. Bunlar hem Gül’den hem Davutoğlu’ndan nefret ederlerdi. Bu itibarsız ekibin önce Gül’e sonra Davutoğlu’na yanaşması tamamen menfaat ve güç devşirme beklentisindendir. Yarın bir gün bunlar Başbakanımız Davutoğlu’nu da tıpkı Erdoğan’a yaptıkları gibi satar. Nitekim şimdiden Gül-Arınç kliği yönünde rotayı değiştirdiler” diye yazdı.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde