Cem Küçük dava büyük: 6 yıl hapis istemi

Cem Küçük dava büyük: 6 yıl hapis istemi

Star gazetesi yazarı Cem Küçük’e Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan’a yönelik bir yazısında, “İstersek seni sinek gibi ezeriz” sözleri nedeniyle tehdit ve hakaret davası açıldı.

Cem Küçük dava büyük: 6 yıl hapis istemi
16px
24px
19.12.2015 06:48
ABONE OLgoogle
Gazetecilere tehditleri ile tanınan Star gazetesi yazarı Cem Küçük’e dava açıldı. Hürriyet yazarı Ahmet Hakan’a bir yazısında, “İstersek seni sinek gibi ezeriz. Merhamet ettik de hâlâ hayatta kalabiliyorsun” diyen Küçük’ün ‘tehdit’ ve ‘hakaret’ suçlarından 6 yıla kadar hapsi istendi.

Star gazetesi yazarı Cem Küçük’e Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan’a yönelik bir yazısında, “İstersek seni sinek gibi ezeriz. Bugüne kadar merhamet ettik de hâlâ hayatta kalabiliyorsun” sözleri nedeniyle tehdit ve hakaret davası açıldı.

Küçük’ün toplamda 6 yıl 1 aya kadar hapsi istendi. Hakan’ın avukatlarından Aslı Kazan, Küçük’ün müvekkilini açıkça ölümle tehdit ettiğini vurgulayarak, “Bu yazıdan kısa bir süre sonra müvekkilim 4 saldırgan tarafından darp edildi.

Küçük, ‘Fethullahçı terörist kimliğe sahip savcıları bana azmettirmeye çalışıyorlar’ demek suretiyle yargıyı baskı altına almaya çalıştı. Soruşturmada hakkında takipsizlik verildiğine ilişkin asılsız iddialar ortaya attı” diye konuştu.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde