Canikli açıkladı: Yeni OHAL kararnameleri var

Canikli açıkladı: Yeni OHAL kararnameleri var

Başbakan Yardımcısı Canikli, "Yeni OHAL kararnameleri var ama içeriğiyle ilgili bir açıklama yapamayız" dedi.

Canikli açıkladı: Yeni OHAL kararnameleri var
16px
24px
16.03.2017 12:41
ABONE OLgoogle

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, yeni OHAL kararnamelerinini olduğunu açıkladı.

"OHAL İşlemlerini İnceleme Komisyonuyla ilgili çok kısa süre içerisinde atamalar yapılacak, 16 Nisan'dan önce de bu komisyonun faaliyete başlamasını ve müracaatları almasını bekliyoruz." diyen Canikli, şöyle konuştu:

"Yeni OHAL kararnameleri var ama içeriğiyle ilgili bir açıklama yapamayız, ilgili onay süreçleri devam ediyor, şu anda da çalışmasını yaptığımız bir kanun hükmünde kararname (KHK) taslak çalışması var."

HOLLANDA'YA YÖNELİK İLAVE ADIMLAR

Canikli, "Önümüzdeki dönemde Hollanda'nın tavır ve yaklaşımları, politik duruşları çerçevesinde ilave tedbirler, adımlar atılabilir ama şu an itibarıyla bunları takip edeceğiz." diye konuştu.

KÖRFEZ'DEN PARA GELECEK

Canikli, ülkeye sermaye girişiyle ilgili de ilginç açıklamarda bulundu. Körfez'i işaret eden Canikli şu ifadeleri kullandı:

"Önümüzdeki günlerde Türkiye'ye çok ciddi anlamda kalıcı sermaye girişini, şu anda var zaten ama daha büyük oranlarda katlanarak artacağını hep birlikte göreceğiz. Kalıcı ve yüksek miktarda, ağırlıklı olarak Körfez'den yabancı sermaye girişi göreceğiz."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde