Caner Erkin: Bir daha bu takımda oynamam

Caner Erkin: Bir daha bu takımda oynamam

Bursa'daki mücadelede 35'inci dakikada oyundan alınan Caner Erkin İsmail Kartal'a tepki gösterdi: Ben bir daha bu takımda oynamam.

Caner Erkin: Bir daha bu takımda oynamam
16px
24px
25.11.2014 08:14
ABONE OLgoogle
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Bursaspor ile oynadıkları karşılaşmanın 35’inci dakikasında Caner’in yerine Hasan Ali’yi oyuna aldı. Caner ise İsmail Kartal’a tepki gösterdi ve direkt soyunma odasına girdi.

Caner’in soyunma odası koridoruna girerken, "Ben bir daha bu takımda oynamam" dediği duyuldu. Öte yandan Emre Belözoğlu , Caner Erkin 'e tepki gösterdi.

CANER: ÖZÜR DİLİYORUM

Bursaspor-Fenerbahçe maçının 35'inci dakikasında teknik direktör İsmail Kartal tarafından oyundan alınan ve "Bir daha bu takımda oynamam" diyerek tepki gösteren Caner Erkin, "Hatalıyım, herkesten özür diliyorum" dedi.

Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Caner Erkin, "Herkesten özür diliyorum. Agresif ve sert oynuyorum. Hatalıyım. Kendimi kontrol etmem lazımdı. Sinirimi kontrol edemedim. Bundan sonra böyle bir şey yaşanmaz. Hocamla da görüştük tabii ki. Bu yapmamam gereken bir şeydi. İlk golü benim hatamla yedik. 1-0'dan maçı çevirmek istiyordum, oyundan alınınca üzüldüm ve kırıldım. Yapmayacağım şeyler yaptım. Hocamın beni çok iyi tanıdığını biliyorum. Aramızda bir sıkıntı olacağını sanmıyorum" diye konuştu.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde