Bumerang etkisi! Sevgilisine ateş açtı seken kurşunla öldü

Bumerang etkisi! Sevgilisine ateş açtı seken kurşunla öldü

İstanbul Fatih’te otobüs şoförlüğü yapan Taner Bayar, gönül ilişkisi yaşadığı Menice Bulut’la telefonda tartıştı. Bulut’un evine giden Bayar, genç kadına kurşun yağdırdı. 7 kurşunun isabet ettiği Bulut ağır yaralandı. Silahı ateşleyen Bayar ise seken kurşunlardan biri karnına isabet edince..

Bumerang etkisi! Sevgilisine ateş açtı seken kurşunla öldü
16px
24px
07.08.2017 04:12
ABONE OLgoogle

İstanbul Fatih’te otobüs şoförlüğü yapan 35 yaşındaki Taner Bayar, tartıştığı sevgilisi Menice Bulut’a (25) kurşun yağdırdı.

İddiaya göre geçen perşembe günü genç kadının Fatih, Kumkapı Nişanca Mahallesi’nde oturduğu eve gelen Bayar, kapıyı açan Bulut’la tartışmaya başladı. Bu sırada Bayar, belinden çıkardığı tabancayı peş peşe ateşlemeye başladı.

MERDİVENLERDEN YUVARLANDI

Gazete Habertürk'ten Müslim Sarıyar'ın haberine göre vücudunun farklı bölgelerine 7 kurşun isabet eden 26 yaşındaki Menice Bulut, kanlar içerisinde yere yığıldı.

Bayar’ın silahından çıkan mermilerden biri de sekerek kendi karnına isabet etti. Yaralanan Bayar, düşerek merdivenlerden yuvarlandı.

Hastaneye kaldırılan Bayar, hayatını kaybederken ağır yaralı Bulut’un da hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Olay yerine giden Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Fatih Asayiş Büro Amirliği ekipleri görgü tanıklarının bilgisine başvurdu. Duydukları karşısında şaşkına dönen polis, hem Bayar’dan hem de Bulut’dan el svaplarını aldı.

Kendi silahından çıkan kurşunla hayatını kaybeden otobüs şoförü Taner Bayar için Beşyüzevler Veysel Karani Camii’nde cenaze namazı kılındı. Bayar, daha sonra memleketi Siirt’in Baykan İlçesi’ne gönderildi.

Bu arada Bayar’ın sosyal medyada sevgilisi ile ilgili paylaştığı mesajlar da ortaya çıktı. Bayarın Facebook hesabında, “...Seni dünümde, yarınımda her saatimde içimi ısıttığın için sevdim Seni Ben... Bugün sevip yarın bırakacak kadar değil, bıraktığında yok olacak kadar çok sevdim ömrüm...” diye yazdığı görüldü.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde