Eczacıbaşı'nın oğlu nereye genel müdür oldu?

Eczacıbaşı'nın oğlu nereye genel müdür oldu?

Kariyerine PricewaterhouseCoopers Türkiye’de finansal danışmanlık yaparak başlayan Emre Eczacıbaşı, Genel Müdür oldu...

Eczacıbaşı'nın oğlu nereye genel müdür oldu?
16px
24px
26.01.2015 16:10
ABONE OLgoogle
Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu bünyesinde yer alan Mutfak İş Alanı’ndaki tüm faaliyetlerden sorumlu Genel Müdürlük görevine, Emre Eczacıbaşı atandı.

2013 yılından bu yana, Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu Stratejik Pazarlama bölümünde çalışan Emre Eczacıbaşı, yeni görevine 1 Ocak itibarıyla başladı.
 
1984 yılında İstanbul’da doğan Emre Eczacıbaşı, lisans eğitimini 2006 yılında Harvard Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nde tamamladı. 2011 yılında Colombia Business School’dan işletme yüksek lisans diplomasını aldı.

Kariyerine PricewaterhouseCoopers Türkiye’de finansal danışmanlık yaparak başlayan Eczacıbaşı, 2008 yılında Eczacıbaşı Holding Stratejik Pazarlama ve Finansman Grup Başkanlığı’na geçti.

2011-2013 yılları arasında ABD’de kurduğu firmayla, Türkiye ve gelişmekte olan ülkelerde geleneksel sanatları hayata döndürerek işsizliği azaltmak hedefiyle, mikrofinans ve sosyal girişimcilik projeleri gerçekleştirdi.

2013 yılında Türkiye’ye dönen Eczacıbaşı, 2014 yılı sonuna kadar Yapı Ürünleri Grubu Stratejik Pazarlama bölümünde görev aldı.

Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacbaşı ile İstanbul Moden Sanat Müzesi Yönetim Kurulu Başkanı Oya Eczacıbaşı'nın oğlu olan Emre, Harvard'ta işletme eğitimi almıştı.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde