Bugün Gazetesi'ne havuzdan genel yayın yönetmeni transferi

Bugün Gazetesi'ne havuzdan genel yayın yönetmeni transferi

Kayyum, Bugün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni'ni hangi gazeteden transfer etti?

Bugün Gazetesi'ne havuzdan genel yayın yönetmeni transferi
16px
24px
19.11.2015 06:39
ABONE OLgoogle
Başına kayyum atanan Bugün Gazetesi'nin yeni Genel Yayın Yönetmeni belli oldu.
Koza İpek Holding bünyesindeyken mahkeme tarafından başına kayyum atanan Bugün Gazetesi'nin yeni Genel Yayın Yönetmeni belli oldu.

Gazetenin başına Takvim Gazetesi Yayın Koordinatörü Ercan Demir getirildi. Ercan Demir gazetedeki görevine pazartesi gününden itibaren başlıyor.

Marmara Üniversitesi Gazetecilik Halkla İlişkiler mezunu olan Demir mesleğe Günaydın Gazetesi’nde muhabir olarak adım attı.

Sabah Grubu bünyesinde yayınlanan Bugün Gazetesi'nin yazı işlerinde bir süre çalıştıktan sonra 1995 yılında gittiği Amerika’da gazetecilik eğitimi gördü. Türkiye'ye döndükten sonra Sabah Gazetesi'nde çalışmaya başlayan Demir 1997 yılında Akşam Gazetesi’ne transfer oldu.



Bir süre sonra da Güneş Gazetesi Yayın Koordinatörlüğü’ne getirildi. 10 yıl çalıştıktan sonra 2009'da Ergün Diler ile birlikte Takvim Gazetesi’ne transfer olan Demir o tarihten bu yana Takvim Gazetesi Yayın Koordinatörü olarak görev yapıyordu.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde