Boyner'e kayyum mu atanacak? Şok Tweet

Boyner'e kayyum mu atanacak? Şok Tweet

Sabah Gazetesi Haber Koordinatörü Şaban Arslan bugün attığı şok bir tweet'te 'boyner'in holdingine de kayyum atanır mı... " Tweeti ile ortalığı karıştırdı...

Boyner'e kayyum mu atanacak? Şok Tweet
16px
24px
19.11.2015 07:48
ABONE OLgoogle
Borsa İstanbul'un Boyner Grubu'nu uyarmasının ardından ortaya iddialar atılmaya başlandı
   
Sabah Gazetesi Haber Koordinatörü Şaban Arslan,  Twitter hesabından Boyner Grubu'nu hedef aldı. Gezi olaylarına da göndermede bulunan Arslan "Boyner'in holdingine de kayyum atanır mı... Şirketinin içini boşaltmış da... Gezi'lerde provokasyon yaparken mi boşalttı şirketlerini yoksa" diye yazdı.

Bu iddiaya serttepki gösteren Boyner Grubu Twitter'dan yanıt vererek şunları yazdı: "Şaban Arslan’ın bugün Twitterdan yayınladığı iddiaları şirketimize açık bir saldırı ve iftira niteliği taşımaktadır. Tüm haklarımız saklı kalmak üzere gerekli işlemleri başlatacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız."

Arslan'ın tweeti, "Koza-İpek Holding ve Kaynak Holding'ten sonra kayyımla el koyma sırası Boyner Holding'e mi geldi?" sorusunu akıllara getirdi.




E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde