BlackBerry Curve 8520'yi 399'a satacak

BlackBerry Curve 8520'yi 399'a satacak

BlackBerry Curve 8520 akıllı telefonun 399 liraya sunulacağı kampanya mayıs ayına kadar sürecek.

BlackBerry Curve 8520'yi 399'a satacak
16px
24px
23.02.2011 12:40
ABONE OLgoogle

Vodafone Türkiye, gençler için faturasız hatlara yönelik Vodafone Faturasız BlackBerry Kampanyası başlattı. 

     BlackBerry İnternet Servisini içeren kampanya, BlackBerry Messenger (BBM) ile mesajlaşma ve BlackBerry App World'de çeşitli mobil uygulamalara erişim sağlayacak. Faturasız hatlı aboneler ayrıca ayda 9,90 liraya e-posta, sosyal paylaşım siteleri ve mobil internet erişimine sahip olacak. 

     BlackBerry Curve 8520 akıllı telefonun 399 liraya sunulacağı kampanya mayıs ayına kadar sürecek.
     Vodafone Türkiye Ürün, Servis ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Phil Patel, kampanyanın tanıtıldığı basın toplantısında, gençler arasında akıllı telefon alma eğilimi ve mobil internet kullanımının, diğer sınıflara kıyasla ortalamanın üzerinde olduğunu anlattı. 

     Patel, Türkiye'de internete girenlerin yüzde 5'inin sosyal ağ bağlantısı bulunmazken, yüzde 47'sinin anlık mesajlaşmayı kullandığını, akıllı telefon satışlarında önemli oranda artış gözlendiğini söyledi. 

     BlackBerry fiyatının gençlerin alabileceği seviyelere inmesini sağladıklarını ifade eden Patel, telefonun yanı sıra BlackBerry servisini içeren kampanya paketi geliştirdiklerini belirtti. 
     
     ''CİDDİ ARTIŞ BEKLİYORUZ''
     
     Research In Motion (RIM) EMEA Kanal Pazarlama Direktörü Jamie K. Moran, kampanya ile BlackBerry topluluğunu Türkiye'de daha erişilebilir hale getirmek istediklerini ifade etti. 

     Moran, 46 farklı pazarda birlikte çalışan BlackBerry ve Vodafone'nin küresel olduğunu,İngiltere, İspanya, Hindistan, İtalya, Malta'nın aralarında bulunduğu ülkelerde yürüttükleri bu türden kampanyanın satışları artırdığını, Türkiye'de de önümüzdeki dönemde ''ciddi'' artış beklediklerini dile getirdi. 
     
     ''6 HANELİ RAKAMLARI HEDEFLİYORUZ''
     
     Vodafone Türkiye Terminal Bölüm Başkanı Yücel Kubanç da Türkiye'de akıllı telefonların payının aralık ayında yüzde 23'ün üzerine çıktığını, cironun yarısını akıllı telefonlara harcanan paranın oluşturduğunu kaydetti. 

     Kubanç, soruları yanıtlarken, kampanyanın sınırsız mesajlaşma, internette gezinme ve e-maili içerdiğine değinerek, müşterilerin kampanyadan yararlanmak için Vodafone'nin Cep Özgür Tarifesi'ne abone olması gerektiğini söyledi. 

     Kampanya ile genç sınıfında önemli ivme yakalayacaklarını belirten Kubanç, hedeflerine ilişkin olarak da ''6 haneli rakamları hedefliyoruz'' dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde