Birlikten Cumhuriyet doğar

Birlikten Cumhuriyet doğar

‘Birlikten Cumhuriyet Doğar’ kampanyası ile Türkiye Cumhuriyeti ve değerlerine sahip çıkmayı amaçlayan Sabancı Holding’in Başkanı Güler Sabancı, “Ülkemizi ileriye taşımak için çalışıyoruz” dedi

Birlikten Cumhuriyet doğar
16px
24px
29.10.2017 14:18
ABONE OLgoogle

Sabancı Holding, Cumhuriyet’in 94. yılına özel olarak bir kampanyaya imza attı. Kampanyada Türkiye Cumhuriyeti’ne ve ortak değerlerine olan önemin altı çizilirken kampanya çerçevesinde hazırlanan reklam filminde Türk toplumunu bağlayan ortak gücün Cumhuriyet olduğu vurgulandı. 

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, mesajda, “Türkiye’nin Sabancı’sı olarak, ülkemizi daha ileriye taşımak için çalışmaya devam ediyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e ve Cumhuriyetimizi yaşatıp bugüne getiren herkese sonsuz şükran duyuyoruz. 29 EkimCumhuriyet Bayramımız kutlu olsun” dedi. Sabancı, mesajında şunları kaydetti:

“Uzun yıllardır ‘Birlikten Cumhuriyet Doğar’ söylemiyle gerçekleştirdiğimiz kutlama kampanyalarımızın merkezine toplumsal olarak birleştirici unsurları alıyoruz. Bu yıl da ortak değerlerimizi, ortak kelimelerimiz üzerinden vurgulayan kampanyamızın toplumun her kesiminden büyük beğeni alması; ülkemizde çoğulculuğa ve birleştiriciliğe verilen önemin güçlü bir göstergesidir. Cumhuriyet, bizi bir arada yaşatan, bizi biz yapan tüm değerlerin karşılığıdır.

Atamızın “Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizlersiniz” sözünden hareketle biz de, Türkiye’nin Sabancı’sı olarak, ülkemizi daha ileriye taşımak için çalışmaya devam ediyoruz.”

Bizi bağlayan güç

Kampanya çerçevesinde hazırlanan filmde bu hepimizin ortak kullandığı pek çok objenin, kavramın ve yemeğin adının bölgeden bölgeye, şehirden şehire farklılık gösterdiği ve bu farklılığın bizi biz yapan çok önemli bir zenginlik olduğu anlatıyor. Filmde, bizi bağlayan ortak gücün adının tek olduğu vurgulanıyor: “CUMHURİYET”. Film, bu gerçeği Anadolu’nun her yanını kucaklayan ve kültürel çeşitliliği gösteren mekân ve insan görüntüleriyle anlatıyor. Çekimler sekiz gün boyunca; aralarındaAdana, Kayseri, Eskisehir, Bolu, Kastamonu, İzmir gibi bir çok ilde yapıldı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde