Tuncay Özilhan'dan liderlik dersi

Tuncay Özilhan'dan liderlik dersi

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, ‘Leader’s Touch’ lider gelişim programını başlattı.

Tuncay Özilhan'dan liderlik dersi
16px
24px
03.03.2015 10:50
ABONE OLgoogle
Anadolu Grubu’nun küresel rekabete hazır liderler yetiştirmek amacıyla hayata geçirdiği Leader’s Touch liderlik gelişim programı kapsamında ilk eğitimler gerçekleştirildi. 

Eğitim programının açılışına katılan Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, “Dünyanın 18 ülkesinde ve 10 ayrı sektörde çalışanlara sahip olan bir grup olarak, küresel rekabette bizi belirlediğimiz hedeflere taşıyacak yöneticilere sahip olmayı çok önemsiyoruz. Yöneticilerimize bu bakış açısını kazandırmak üzere Grubumuzun ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilen 'Leader's Touch' Projesi’ni hayata geçirdik. Yöneticilerimizi en modern yönetim bilgileriyle donatacak, dünyanın en etkili kanaat önderleriyle buluşturacağız. Sonuçta, her geçen gün zorlaşan çevre faktörlerine çabuk adapte olan, Grubumuzun belirlediği hedeflere ve başarılı iş sonuçlarına ulaşabilecek yetkinlikte bir organizasyon yaratmayı hedefliyoruz” dedi.




Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan'ın dünyaca ünlü liderlik gurusu Robin Sharma'yla birlikte ...

Dünyaca ünlü liderlik gurusu Robin Sharma: “Liderlik etmek, hizmet etmektir”

Leader’s Touch Liderlik Programı’nın onur konuğu, dünya çapında ‘en çok satanlar’ listesinin uzun süre zirvesinde kalan Ferrari’sini Satan Bilge kitabının yazarı, dünya çapında ünlü liderlik gurusu Robin Sharma idi. Sharma, “Liderlik etmek, hizmet etmektir. İşte ve hayatta gerçekten yükselmek için, mümkün olduğu kadar çok sayıda insana mümkün olduğu kadar çok değer vermeye odaklanmanın işin püf noktası olduğunu düşünüyorum” dedi. Teknolojinin liderlerin efendisi olmaması gerektiğini belirten Sharma, “Son derece seçici olun. Her sosyal platformda bulunmak, her telefona cevap vermek ve her buluşmayı kabul etmek zorunda değilsiniz. Kusursuz bir şekilde uyguladığınız takdirde sizi zirveye taşıyacak birkaç önceliği bilmeniz yeterli. Özel hayatınızda gerçekten uyum sağlayın, ailenize daha fazla zaman ayırın, her gün okumaya veya günlük tutmaya zaman ayırın ve kendinize sessizlik için biraz zaman ayırın. ” diye konuştu.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde