Birbirlerinden habersiz boşanma davası açtılar

Birbirlerinden habersiz boşanma davası açtılar

Haftalardır karşılıklı açıklamalar yapıp birbirlerini suçlayan Bade İşçil ile Malkoç Süalp birbirinden habersiz boşanma davası açtı.

Birbirlerinden habersiz boşanma davası açtılar
16px
24px
25.07.2015 08:31
ABONE OLgoogle
Haftalardır karşılıklı açıklamalar yapıp birbirlerini suçlayan Bade İşçil ile Malkoç Süalp birbirinden habersiz boşanma davası açtı. İşçil 600 bin, Süalp ise 500 bin lira tazminat talep etti. Her iki taraf da çocukları Azur’un velayetini istiyor. 

AZUR isminde bir bebekleri bulunan Bade İşçil ile Malkoç Süalp’in evliliğindeki kriz, geçtiğimiz ay İşçil’in açtığı boşanma davasıyla ortaya çıkmıştı. Kocasının öfke nöbetlerini kontrol edemediğini, baskıcı, asabi ve katı kuralları bulunduğunu, kendisine sözlü şiddet uyguladığını iddia eden ünlü oyuncu, ayrıca onun “Çocuğu emzirmeyeceksin, kucağına almayacaksın, sütünü biberona koyacaksın dadı verecek, çocuk 2 yaşına geldiğinde Londra’ya yatılı okula göndereceğim, artık göremeyeceksin” dediğini öne sürmüştü.

Malkoç Süalp’in evliliğini devam ettirmekte ısrarlı olduğunu belirtmesi üzerine davadan feragat eden Bade İşçil, yeniden boşanmak için mahkemeye başvurdu. Eski dava dilekçesindeki iddiaları tekrarlayan oyuncu, eşinin eski davranışlarına devam ettiğini ileri sürdü.

MÜKEMMEL BABA OLDUĞU GÜNLÜĞÜNDE YAZIYOR

Bade İşçil’in açtığı davadan habersiz olan Malkoç Süalp de aynı mahkemede boşanma davası açtı. Soylu ve askeri bir kökenden geldiğini, en iyi okullarda okuduğunu, üniversiteyi birincilikle bitirdiğini belirten Malkoç Süalp, dava dilekçesinde yaşamı boyunca kadına, insana, hayvana yapılan çirkin saldırılara karşı hep mücadele içinde olduğunu söyledi.

Süalp, her akşam eve erken gelerek çocuğuna kitap okuduğunu, şarkı söylediğini, banyosunu yaptırdığını ifade etti. Avukatı Halil Tükel de “Malkoç Süalp’in ne kadar mükemmel baba olduğu, Bade İşçil’in el yazısıyla günlüğünde açıkça belirtilmiştir” dedi.

Bade İşcil ile Malkoç Süalp muhteşem bir düğünle evlenmişti.
Hürriyet
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde