Bir Türk yönetici daha yurtdışına transfer oldu

Bir Türk yönetici daha yurtdışına transfer oldu

Yurtdışında önemli görevlere gelen Türk yöneticilere bir halka daha eklendi. TP Vision Türkiye’de 3 yıldır Pazarlama Müdürlüğü görevini başarıyla yürüten Ayşegül Çekiç, artık firmanın Hollanda ofisinde Global Ürün Müdürü olarak görev yapacak.

Bir Türk yönetici daha yurtdışına transfer oldu
16px
24px
16.10.2014 14:11
ABONE OLgoogle
Son yıllarda, Türkiye’de başarıyla görev yapan birçok Türk yönetici yurtdışına transfer oluyor ve firmalarında çok kritik görevler üstleniyor. Bu başarı öykülerine yeni bir halka da; dünyada ve Türkiye’de Philips markalı TV’leri pazara sunan TP Vision şirketinde eklendi.
 
2012 yılında Türkiye ofisi açılan TP Vision’da kuruluşundan bu yana Pazarlama Müdürü görevini yürüten Ayşegül Çekiç, artık şirketin Hollanda ofisinde Avrupa ve Rusya Bölgesel Ürün Müdürü olarak görev yapacak. Çekiç, yeni görevinde Avrupa ve Rusya bölgesinde tüketici teknoloji trendlerinin takip edilmesi; geniş, rekabetçi ve son teknolojileri barındıran Philips markalı televizyon ürün gamının geliştirilmesi ve sorumlu olduğu pazarlarda sunulmasından sorumlu olacak. 

Ayşegül Çekiç, 1980 İzmir doğumlu. Lise eğitimini Bornova Anadolu Lisesi’nde tamamlayan Çekiç, sonra ise Boğaziçi Üniversitesi Makine Muhendisliği bölümünden mezun oldu. 2003 yılında Philips Türkiye’de iş hayatına atılan Çekiç, ilk 5 yıl içinde Aydınlatma Ürünleri bölümünde çok çeşitli satış ve pazarlama görevlerinde bulunduktan sonra 2010 yılında Philips Tüketici Elektroniği departmanında TV Pazarlama Müdürü oldu. Çekiç , 2012 Nisan ayından itibaren TP Vision Elektronik A.Ş. şirketinde Ülke Pazarlama Müdürü olarak çalışıyordu.

Ayşegül Çekiç, evli ve 1 çocuk annesi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde