Binlerce konut-ofis yapan ünlü müteahhit sonunda kiracılıktan kurtuldu

Binlerce konut-ofis yapan ünlü müteahhit sonunda kiracılıktan kurtuldu

Bugüne kadar yaptığı başta Batışehir olmak üzere Pega Kartal, İz Tower, İz Park, Panorama Villaları, Nurol Villaları, Şifasuyu Konakları, Shangri La Bosphorus Hotel, Sheraton Samsun Hotel, Olive Plaza gibi pek çok konut, ofis ve otel projeleri yapan müteahhit...

Binlerce konut-ofis yapan ünlü müteahhit sonunda kiracılıktan kurtuldu
16px
24px
29.06.2017 09:20
ABONE OLgoogle

Ege Yapı, konut sektörünün son yıllarda öne çıkan firmalarından biri. Yurtiçi ve dışında konut, ofis, alışveriş merkezi ve eğitim kurumu gibi birçok projenin müteahhitlik ve gayrimenkul geliştirme işlerini gerçekleştirdi. 

Kurulduğu günden bu yana geliştirdiği başta 818 bin metrekare inşaat alanıyla Türkiye’nin tüm fonksiyonları ile hayata geçen ilk karma yaşam projesi olma özelliğine sahip Batışehir olmak üzere Pega Kartal, İz Tower, İz Park, Panorama Villaları, Nurol Villaları, Şifasuyu Konakları, Shangri La Bosphorus Hotel, Sheraton Samsun Hotel, Olive Plaza gibi pek çok konut, ofis ve otel projeleri ile hem yatırımcıların hem de iş dünyasının ilgisini çekti.

Firma, İstanbul Bağcılar’da hayata geçen toplam 3 bin 266 konut ve rezidans, 121 mağazalı AVM, Four Points By Sheraton Oteli, Radisson Blu markasının Türkiye’de açacağı ilk rezidansı Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir, eğitim yuvası Doğa Okulları, sosyal alanlar ve geniş peyzaj yapılanması ile inşa edildiği semte adını vererek “Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Projesi” ödülüne sahip olan Batışehir ile sektöre damgasını vuruyor. 

Bu kadar önemli projelere imza atan firmanın İstanbul Altunizade’deki Mabeyn Konakları’nda kiracı olduğunu biliyor muydunuz?

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, firmasını buradan yönetiyor. Duyduğumuza göre İnanç Kabadayı, Mabeyn Konakları No: 4 D Blok’u satın alarak kiracı olmaktan kurtulmuş…

Para Dergisi

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde