Binlerce Fenerbahçeli Ata'nın huzurunda....

Binlerce Fenerbahçeli Ata'nın huzurunda....

1907 Fenerbahçe Derneği ile 1907 Ünifeb Derneği (Üniversiteli Fenerbahçeliler Birliği) üyesi üniversite öğrencileri Anıtkabir’i ziyaret etti.

Binlerce Fenerbahçeli Ata'nın huzurunda....
16px
24px
10.11.2017 15:29
ABONE OLgoogle

1907 Fenerbahçe Derneği ile 1907 Ünifeb Derneği (Üniversiteli Fenerbahçeliler Birliği) üyesi üniversite öğrencileri Anıtkabir’i ziyaret etti. Her yıl 10 Kasım’da geleneksel olarak düzenlenen Anıtkabir ziyaretine 1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Ali Y. KOÇ ile birlikte Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı. 

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 79. yıl dönümünde 1907 Fenerbahçe Derneği ile 1907 Ünifeb üyelerinden oluşan topluluk bu yıl 14’üncü kez ATA'nın huzuruna çıktı.

Türkiye’nin farklı bölgelerindeki 62 üniversiteden yaklaşık 4 bin 500 üniversite öğrencisinin katıldığı ziyaret her yıl olduğu gibi Aslanlı Yol’dan başlayarak Atatürk’ün mozolesi önünde son buldu. Ziyarete katılan öğrenciler Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha saygıyla anarken, devrimlerine olan bağlılıklarını da bildirdi.

Anma Töreni’ne, 1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Sayın Ali Y. KOÇ ve Yönetim Kurulu Üyeleri, dernek üye ve çalışanları katılım gösterdi. Törenin ardından Anıtkabir Komutanlığı’na kısa bir teşekkür ziyareti gerçekleştirildi. Ziyarette Sayın Ali Y. Koç tarafından günün anısına Anıtkabir Komutanı Piyade Kıdemli Albay Ahmet Nurtan'a plaket takdim edildi.

Ziyaret esnasında konuşan 1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Ali Y. Koç; “1907 Fenerbahçe Derneği olarak en önemli organizasyonumuz olarak nitelendirdiğimiz Anıtkabir saygı ziyaretlerini 14 yıldır aralıksız gerçekleştiriyoruz. 2004 yılında ilk kez yola çıkarken hayalimiz sayımızın binlere ulaşmasıydı. Bugün bizim için büyük gurur kaynağı olan ziyaretimizde 62 üniversiteden 4 bin 500 1907 Ünifeb’li genç ile buradayız. Amacımız, Ata’mıza ve Cumhuriyet’imize olan bağlılığımızı göstermek. Öte yandan daha önce de vurguladığımız gibi önemli olan; Atatürk’ün hangi takımı tuttuğu değil, hangi takımın onun ilke ve değerlerine sahip çıktığıdır. Çünkü toplumumuzun yegane ortak değerleri olan Türkiye Cumhuriyet’ine ve Atatürk’e olan bağlılığımızın siyasi ideolojilerin ve gönül verdiğimiz renklerin çok daha üzerinde bir yeri var. Bu değerler bizi bugünlere taşıyan, bizi biz yapan yapı taşlarımızdır” dedi. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde