Beyaz TV’den Rasim Ozan Kütahyalı kararı! Kovuldu!

Beyaz TV’den Rasim Ozan Kütahyalı kararı! Kovuldu!

Beyaz TV'de yayınlanan 'Derin Futbol' programında Boşnak halkı için çirkin sözler sarfeden Rasim Ozan Kütahyalı kovuldu.

Beyaz TV’den Rasim Ozan Kütahyalı kararı! Kovuldu!
16px
24px
21.11.2017 07:25
ABONE OLgoogle

Beyaz TV’deki ‘Derin Futbol’ programında yorumculuk yapan Rasim Ozan Kütahyalı, geçtiğimiz akşam Boşnaklar hakkında sarfettiği skandal sözlerin ardından kovuldu.

‘Derin Futbol’ moderatörü Ertem Şener, canlı yayında yaptığı açıklamada, “Dün akşam kimsenin tasvip etmediği, edemeyeceği bir sorun yaşadık. Tabii bu kimsenin kabullenemeyeceği bir durum oldu. Rasim Ozan Kütahyalı da bir hayli üzüldü. Lakin bu bizim için kabullenemez bir durum oldu. Boşnak kardeşlerimizin kalbi çok kırıldı. Onlarla etle tırnak gibiyiz. Bu akşam kanal yönetimimizle aldığımız karar doğrultusunda bugünden itibaren Rasim Ozan Kütahyalı ile yollarımızı ayırma kararı aldık. Rasim Ozan bugünden itibaren bizimle olmayacak. Tüm coğrafyadaki tüm Boşnak kardeşlerimizden özür diliyoruz” dedi.  Saffet Sancaklı'dan Rasim Ozan'a: Şerefsiz oğlu şerefsiz

Boşnaklar hakkındaki çirkin sözlerinin ardından Twitter hesabından açıklama yapan Rasim Ozan Kütahyalı özür dilemişti.  

Beyaz TV önünde toplanan yaklaşık 100 kişilik bir grup, Rasim Ozan Kütahyalı’yı protesto etti. Eylem sırasında çevik kuvvet polisleri ve TOMA hazır bekletilirken, kanalın Kütahyalı ile yollarını ayırma kararı almasının ardından protestocular eylemine son verdi.

?ref_src=twsrc%5Etfw">20 Kasım 2017
Programda söylenen skandal sözlerin ardından açıklama yapan MHP Milletvekili Saffet Sancaklı “Şerefsiz oğlu şerefsiz. Böyle insanların artık toplum dışına çıkarılması lazım. Bu işin peşini bırakmayacağım.” demişti.
?ref_src=twsrc%5Etfw">20 Kasım 2017 Rasim Ozan Kütahyalı’nın kovulması sonrasında  Twitter’dan bir paylaşım yapan Sancaklı “Rasin Ozan Kütahyalı denen o şerefsiz an itibari ile #beyaztv'den kovulmuştur” dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde