Beyaz Saray Erdoğan’ı yalanladı!

Beyaz Saray Erdoğan’ı yalanladı!

Obama‘yla telefonda görüşerek Fethullah Gülen‘e karşı işbirliği içinde çalışacaklarını belirten Başbakan Recep Tayyip Erdoğan‘a Beyaz Saray’dan yalanlama geldi.

Beyaz Saray Erdoğan’ı yalanladı!
16px
24px
08.03.2014 10:17
ABONE OLgoogle
ABD Başkanı Barack Obama‘yla telefonda görüşerek Fethullah Gülen‘e karşı işbirliği içinde çalışacaklarını belirten Başbakan Recep Tayyip Erdoğan‘a Beyaz Saray’dan yalanlama geldi.

Posta 212′den İlhan Tanır’ın haberine göre Beyaz Saray’dan üst düzey bir yetkili Başkan Obama’nın Gülen hakkında bir açıklama yapmadığını, Başbakan Erdoğan’ın söylediklerinin gerçek dışı olduğunu belirtti.

Bu kaçıncı vukuat!

Beyaz Saray’dan gelen açıklamada “Şubat’ın 19′unda gerçekleşen telefon konuşmasında, Başkan Obama, hukukun üstünlüğü içesinde güvenilir politikalar izlenmesinin ve ülkelerimiz arasında karşılıklık saygı çerçevesindeki ilişkilerin önemini not etti. Türkiye ile özellikle karşılıklı çıkarlara dayanan birçok bölgesel konularda, beraber çalışmaya olan taahhüdümüz devam etmektedir” ifadeleri kullanıldı.

Erdoğan, Obama’nın olumlu baktığını söylemişti

Başbakan Erdoğan, Obama’yla yaptığı telefon görüşmesinde “Ülkemdeki huzursuzluğun kaynağı oradadır ve sizden gerekeni bekliyorum dedim. Amerika’nın iç güvenliğini tehdit edenleri nasıl benden istiyorsanız bende sizden bu konuda yardım istiyorum dedim ve o da olumlu baktı. ‘Mesaj alındı’ dedi” diye konuşmuştu.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde