Beştepe'den flaş Melih Gökçek açıklaması

Beştepe'den flaş Melih Gökçek açıklaması

Beştepe'deki Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Melih Gökçek görüşmesiyle ilgili Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi

Beştepe'den flaş Melih Gökçek açıklaması
16px
24px
06.10.2017 12:47
ABONE OLgoogle

Beştepe'deki Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Melih Gökçek görüşmesiyle ilgili Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi

Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle:

"Bazı basın yayın organlarının bugünkü haberlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dünkü kabul ve temaslarıyla ilgili olarak tamamen hayal ürünü iddialara yer verildiği gözlenmiştir. Sayın Cumhurbaşkanımız, Ankara Büyükşehir Belediyesi Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Melih Gökçek’i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde dün akşam kabul etmiş, ancak Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Edip Uğur ile herhangi bir görüşmesi olmamıştır."

Melih Gökçek istifa edecek mi? İşte ilk açıklama GÖZLER BEŞTEPE'DEYDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek dün akşam Beştepe'de sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi.

Erdoğan'ın programında yer almayan buluşma siyaset dünyasını hareketlendirdi. Bu saatlerde görüşmeye ilişkin çok farklı iddialar gündeme geldi. Gökçek'in istifa ettiği haberleri dahi servis edildi. Yaklaşık 3 saat süren görüşmenin ardından Twitter hesabından açıklama yapan Melih Gökçek, görüşmede Beştepe karşısına yapılacak 15 Temmuz Müzesi hakkında Erdoğan'a bilgi verdiğini iddia etti. Ancak Gökçek'in açıklamaları inandırıcı bulunmadı.

Edip Uğur'dan istifa iddialarına açıklama: Hanımı bile inandıramıyorum..

Öte yandan istifası gündeme gelen bir başka başkan Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur'un da Beştepe'de Erdoğan ile görüştüğü iddiaları ortaya atılmıştı. İddiayı Uğur'un ardından Cumhurbaşkanlığı da yalanladı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde