Beste Açar'dan Kayahan'a ‘Babam mal kaçırdı’ davası

Beste Açar'dan Kayahan'a ‘Babam mal kaçırdı’ davası

Beste Haravon, merhum babası usta şarkıcı Kayahan’ın kendisinden mal kaçırdığını iddia ederek İpek Açar’ın üstüne kayıtlı Acarkent’teki ev için tapu iptali ve tescil davası açtı.

Beste Açar'dan Kayahan'a ‘Babam mal kaçırdı’ davası
16px
24px
17.03.2016 09:14
ABONE OLgoogle
Kayahan'ın kızı Beste Haravon'dan İpek Açar'a üçüncü dava! Haravon'un babasının mülkleri ve bankadaki parasının tespiti için başlattığı hukuki süreç, şarkıların yönetimini devralmak için açılan davayla devam etmişti. Haravon, 7 Mart'ta da Açar'ın üstüne kayıtlı olan Acarkent'teki ev için dava açtı.

TAPUNUN İPTALİNİ İSTEDİ

Beykoz Asliye Hukuk Mahkemesi'nde İpek Açar'a ‘tapu iptali ve tescil' davası açan Haravon, mahkemeye babası Kayahan Açar'ın kendisinden mal kaçırdığı iddiasıyla başvurdu.

Acarkent'teki evin Kayahan'ın sağlığında kendisinden kaçırılmak suretiyle İpek Açar'ın üzerine yapıldığını iddia eden Haravon, saklı hakkını kullanarak davayı açtı.

İpek Açar'ın avukatı Özal Oğuz, Beste Haravon'un hukukta ‘Muris muvazaası' olarak geçen miras bırakanın mirasçılardan mal kaçırma iddiasıyla dava açtığını söyledi.
Kelebek
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde