Beşiktaş tek golle 3 puanı aldı

Beşiktaş tek golle 3 puanı aldı

Süper Lig'de erteleme maçında sis yüzünden 35 dakika geç başlayan maçta Beşiktaş sahasında Mersin İdman Yurdu'nu 1-0 yendi.

Beşiktaş tek golle 3 puanı aldı
16px
24px
17.02.2016 22:10
ABONE OLgoogle
Başakşehir Stadı'nda oynanan mücadelede Beşiktaş'a altı ndeğerinde 3 puanı getiren golü 74. dakikada frikikten Sosa kaydetti.

Bu sonucun ardından bir maçı eksik olan Beşiktaş puanını 48 yaparak, 49 puanlı Fenerbahçe'ye iyice yaklaştı, Mersin İdman Yurdu ise 17 puanda kaldı.

İŞTE İLK 11'LER!

Beşiktaş: Tolga, Beck, Necip, Tosic, İsmail Köybaşı, Atiba, Oğuzhan, Sosa, Göhkan TÖre, Quaresma, Mario Gomez

Mersin İdman Yurdu: Muammer, Mehmet Enes Sığırcı, Mitrovic, Güven, Serol, Murat, Eren, Mehmet Taş, Nakoulma, Tita, Pedriel

ÇALIŞKAN'IN GOMEZ KORKUSU!

Mersin İdman Yurdu Başkanı Hüseyin Çalışkan, Beşiktaş’ın ligin en güçlü takımı olduğunu söyledi. Siyah-beyazlıların çok iyi bir ekip olduğunu dile getiren Çalışkan, “En çekindiğimiz oyuncuların başında Mario Gomez geliyor” ifadelerini kullandı.

TARAFTAR YALNIZ BIRAKMADI!

Hafta içi olmasına rağmen siyah-beyazlı taraftarlar Beşiktaş’ı Başakşehir’de desteklemeye devam etti. Mücadeleyi yaklaşık 8 bin taraftar takip etti.

YENİ STOPER TOSIC!

Ersan’ın satılmasının ardından her maçta farklı bir stoper tandemiyle oynayan Beşiktaş, Alexis’in de prosedür gereği forma giyemediği mücadelede Tosic’le sahaya çıktı. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş dün akşamki mücadelede savunmanın göbeğini Necip-Tosic ikilisine emanet etti.

QUARESMA GERİ DÖNDÜ

Başakşehir maçında oyuna sonradan dahil olan ve 2-2 sona eren mücadelede 1 puanın baş aktörü olan Quaresma, Mersin İdman Yurdu mücadelesinde formasına yeniden kavuştu. Portekizli yıldız karşılaşmaya on birde başladı. 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde