Beşiktaş puan farkını 7'ye çıkardı

Beşiktaş puan farkını 7'ye çıkardı

Beşiktaş, Adanaspor'u 3-2 yenerek puanını 64'e çıkararak, Medipol Başakşehir ile aradaki farkı 7 puana çıkardı.

Beşiktaş puan farkını 7'ye çıkardı
16px
24px
24.04.2017 19:00
ABONE OLgoogle

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında evinde Adanaspor'u 3-2 yenerek şampiyonluk mücadelesinde büyük bir avantaj yakaladı. 

Medipol Başakşehir'in Çaykur Rizespor ile deplasmanda 3-3 berabere kalmasıyla puan farkını 7'e çıkarma hedefiyle Adanaspor'u konuk eden lider siyah-beyazlı ekip, zorlandığı karşılaşmayı kazanmasını bildi.

UEFA Avrupa Ligi'nde Olympique Lyon ile yaptığı ve uzatmalara giden karşılaşmanın ardından Adanaspor karşısına çıkan siyah-beyazlı ekipte oyuncuların yorgun olduğu gözlendi.

Beşiktaş, iki kez öne geçmesine rağmen rakibin beraberliği sağlamasını önleyemedi. Siyah-beyazlı ekip, 80. dakikada Tosic'in golüyle karşılaşmayı 3-2 kazandı. 

Bu sonuçla puanını 64'e çıkaran Beşiktaş, 57 puanda bulunan Medipol Başakşehir ile aradaki farkı 7'ye çıkardı. Siyah-beyazlı ekip, 29. haftada 30 Nisan Pazar günü Medipol Başakşehir ile deplasmanda karşılaşacak. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde