Beşiktaş çıldırdı! Tam 15 milyon euro!

Beşiktaş çıldırdı! Tam 15 milyon euro!

Siyah-Beyazlılar, Uçan Hollandalı'nın transferi için kesenin ağzını açtı

Beşiktaş çıldırdı! Tam 15 milyon euro!
16px
24px
02.07.2015 14:48
ABONE OLgoogle
Siyah-Beyazlılar, Uçan Hollandalı'nın transferi için kesenin ağzını açtı. Başkan Fikret Orman ve Erdal Torunoğulları, haftaya Hollanda'ya uçacak. Robin'e 5 milyon eurodan üç yıllık sözleşme önerilecek…

ROBİN van Persie'ye 3 yıl için tam 15 milyon euro!!! Başkan Fikret Orman, hayalini gerçekleştirmek için kesenin ağzını açtı. "Vodafone Arena'yı dolduracak bir yıldız almalıyız" diyen Beşiktaş Başkanı, F.Bahçe ve G.Saray'ın da transfer etmek istediği Robin van Persie'yi bitirmek için harekete geçti. Gremiolu stoper Luis Rhodolfo'yu kadroya katmak için Brezilya'ya giden Yönetici Erdal Torunoğulları, görüşmelerin ardından İstanbul gelecek. Başkan Fikret Orman ile Erdal Torunoğulları, Robin van Persie için hemen Hollanda'ya uçacak.

YILLIK 7 MİLYON KAZANIYOR!..

Manchester United'ın transfer listesine koyduğu Uçan Hollandalı'nın menajeri ile bir araya gelecek olan Orman ve Torunoğulları, 15 milyon euroluk teklifi sunacak. Siyah-Beyazlılar, yıllık 5 milyon euronun üstüne çıkmayacak.

Uçan Hollandalı, Beşiktaş'ın bu teklifini kabul ettiği anda transfer resmiyet kazanacak. ManU'dan yıllık 7 milyon euro kazanan Robin van Persie, daha yüksek bir ücret istiyor. Orman ve Torunoğulları, Uçan Hollandalı'yı ikna etmesi halinde İngiliz devi ile bonservis bedeli konusunda görüşmelere start verilecek. ManU'nun göndermeyi düşündüğü 31 yaşındaki golcü için düşük bir ücret istediği öğrenildi.

CHİCHARİTO DA LİSTEYE GİRDİ

Geçen sezon Manchester United forması ile 29 maça çıkan Uçan Hollandalı, rakip ağlara 10 gol gönderdi. Persie'nin iki de asisti var. Siyah-Beyazlılar, 31 yaşındaki oyuncunun transferinden sonuç alamazsa ManU'nun diğer yıldızı Javier Hernandez için nabız yoklayacak. Ama İngiliz devi, Meksikalı forvet için yüksek bir bonservis ücreti talep ediyor.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde